2777
2789

از کجا بفهمیم که این نشت مایع امنیوتیک نیست 

من دیروز دکتر رفتم سونو شکمی کرد امروز نوبت سرکلاژ دارم اما از دیشب که خوابیدم تا صبح ترشحات داشتم یعنی ببخشید قسمت وسط با س نم خیس بود چندبار دستمال کشیدم بدون بو بود اما مثل آب بود شایدم بخاطر استفاده از شیاف پروژسترون هست چون هر شب میزنم و بعد از نیم ساعت با کلی ترشح می‌ریزه روی شلوارم 

همینطور موبر زدم دیشب الان خیای نگرانم نکنه به کیسه اب آسیبی زده باشه این پودر موبر 

کیا اینطوری شده بودند و تجربه دارند 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

من صبحی حاضر شدم بچه هام برسونم مدرسه خیس شدم ترسیدم هر روز توهم دارم ترشحات ابکی سفید یکم بو دار از ماه ششم این توهم همراهمه عفونت هم ندارم😵‍💫زود اینماه هم بگذره از فکر و خیال راحت شم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توی بارداری کلا ترشحات زیادتر از قبل هست

پارگی کیسه آب اینطوریه که یه دفعه اب زیادی ایت خارج میشه و کامل حسش میکنی

ولی خوب نشت کیسه ابم ممکنه پیش بیاد اگر احساس میکنی زیاد از حده برو دکتر

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
منم اون موقع ترشح زیاد داشتم طوری که شک میکرد اینگار یه تستی داره از تو گوگل در بیار انجام بده

تست آمینو شور هست توی خونه میشه مگه انجام داد ؟

شاید است سرفه رو میگی

شما ترشحات تون چه رنگی بود در چه حد بود حیلی نگرانم 

من صبحی حاضر شدم بچه هام برسونم مدرسه خیس شدم ترسیدم هر روز توهم دارم ترشحات ابکی سفید یکم بو دار از ...

الهی آمین حرکت یکباره نکن دیگه خیلی خطرناک هست من سه ماهه استراحت مطلق هستم و اول راه هستم هفته ۱۴ برای منم خیلی دعا کن 

برای همین خیلی نگرانم که طوری نشده باشه انشالله 

توی بارداری کلا ترشحات زیادتر از قبل هستپارگی کیسه آب اینطوریه که یه دفعه اب زیادی ایت خارج میشه و ک ...

امروز میرم برای سرکلاژ از خودش میپرسم همینو 

الهی آمین حرکت یکباره نکن دیگه خیلی خطرناک هست من سه ماهه استراحت مطلق هستم و اول راه هستم هفته ۱۴ ب ...

تو ۱۴ هفته اصلا بحث کیسه آب مطرح نیس نگران نباش

لعنتی سرویس مدرسشون درست نشده محبورم خودم برم و بیام و گرنه برام خوب نیس رانندگی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40