2777
2789
عنوان

شوهرم مسخره ام کرد

360 بازدید | 9 پست

تقصیر خودمه انقد ک خوب بودم انقد که هر روز بهش میگم تو خوشگلی عزیز منی نفس منی هر روز برای چی میگم 

انقد ک رو فرم بودم همیشه باشگاه میرفتم شکمم تخت هیکلم خوب دلم میخاست همیشه بهترین باشم براش 

الان حاملم ماه آخر دماغم بزرگ شده زشت شدم باد کردم خب اینا تو بارداری طبیعیه دیگه کلی ترک افتاده بهم 

از درسم شدم از تفریحاتم شدم

شوهرم بهم میگه چیه یا گشنته یا دستشویی داری خسته شدم از دستت

بهم میگه مثل اردک راه میری 

شکمت خیلی بزرگ شده 

چپ میره راست میاد مسخره ام میکنه

عوض اینکه بهم روحیه بده

امروز نشستم گریه کردم از غصه ام میگه چرا گریه میکنی میگم تو همش بهم میگی زشتم چاقم مسخره ام میکنی

گفت دنبال بهونه ای گرفت خوابید

منم رفتم اتاق دیگه خوابیدم اصلا دنبال بهونم چرا نیومد یکم پیشم 

من از الان باید افسرده بشم اخه چیکار کنم باهاش 

خب من ناراحت نشم فکر کردم اگه گریه کنم و قهر کنم میاد از دلم درمیاره اما نیومد اصلا جدا خوابیدنم براش مهم نیست چون خیلی وقته پیشم نمیخوابه ب بهونه های مختلف…

رابطه هم نداریم کلا وحشتناک سرد شدیم

بخدا منم خستم چیکار کنم اخه

ببخشید رک حرف میزنم ولی حیف تو ک از همچین گاوی حامله شدی

ینی هیکلت،هورمونات و بدنتو ریختی بهم که برای همچین موجودی بچه بیاری!!

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خاک تو سرم

دور از جونت

خاک تو سر اون

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

عزیزم اینایی که گفتی خیلی مسئله بزرگ و مهمی نیست.همسرت قطعا داره شوخی میکنه باهات.در مورد ناز نکشیدن هم مردها خیلی از احوالات روحی حساس خانمهاشونن تو بارداری خبر ندارن.با خودش میگه من که چیزی نمیگم این دنبال بهانه میگرده و بی خبره که شما الان این جملات رو شوخی و عادی نمی بینی.سردی رابطه هم برای همه زوج ها در دوران بارداری هست و طبیعیه.کمی صبوری کنید و با هم بسازید تا این دوران سپری بشه.همون طور که شما الان سختی روحی و جسنی بارداری داری همسرت هم تحت فشاره عاطفی و جنسی هست.استرس داره و ریتم نرمال زندگیش تغییر کرده.ان شا الله به سلامتی فارغ بشی🌹

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫