2777
2789
عنوان

کم شنوایی نوازاد

56 بازدید | 6 پست

مامانا کسی تجربه ای داره؟؟

من یه نوزاد ۴۱ روزه دارم. توی بیمارستان تست شنوایی سنجی ازش گرفتن گفتن گوشش مشکل داره و یک ماهگی ببرید شنوایی سنجی. یک ماهگیش بردمش شنوایی سنجی تست abr ازش گرفتن و طبق اون تست گفتن ۷۰ درصد شنوایی نداره. گوشش هم چرک و عفونت و کثیفی نداره اونم بردم دکتر چک کرد.

حالا دکتر میگه ممکنه عصب های شنواییش هنوز کامل نشده باشه و تا ۶ ماهگی جا داره کامل بشه اگرم نشه سمعک باید بزنه.

توروخدا دارم دق میکنم اگه تجربه ای دارین که خوب شده بهم بگید

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   

بهم گفتن صبر کن تا دو ماهگیش مجدد تست رو تکرار کن. 

دکتر گفت تا سه ماه باید تستو تکرار کنی

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم نگران نباش طبق گفته دکتر تست رو تکرار کن احتمالا کامل بشه بودن کسانی که کامل شده تا شش ماهگی ولی اگر هم نشد کاشت حلزون و سمعک و امتحان میکنین 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

و اینکه گلم به چند تا شنواسنج مراجعه کن و ازشون راهنمایی بگیر اگه خدای نکرده مشکلی داشت هر چه سریعتر برای سمعک اقدام کن چون رو گفتارش خدای نکرده تاثیر میزاره کم شنوایی مشکل بزرگی نیست انشالله که خوب بشه کامل گلم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
و اینکه گلم به چند تا شنواسنج مراجعه کن و ازشون راهنمایی بگیر اگه خدای نکرده مشکلی داشت هر چه سریعتر ...

هرکاری لازم باشه براش انجام میدم. جونمم براش میدم. ای خدا فقط بچم خوب بشه 😭😭😭