2777
2789

میشه بگین قبل راه رفتن خودشون میتونستن از حالت خوابیده بلند شن بشینن؟

یعنی بدون کمک ما دست بذارن روی زمین و از جاشون بلند شن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله دختر من می خزید ۱۱ ماهگی تازه شروع کرد ۴ دست و پا رفتن که اونم پاشدراه رفت در کل ۲ هفته ۴ دست و پا رفت ولی نشستن و اینا زود شروع کرد مشکلی نداشت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️
خواهر زادم ،یهو راه رفت اصلا چهار دست و پا نرفت فقط غلت میزد

پسر من ۱۴ ماهشه

با وسیله ها راه میره

خزیدن میتونه بره ولی اصلا نمی ره ،بیشتر غلت می زنه اونم اونقدر حال نداره 

دستشو دراز میکنه انگشتم رو بیارم با انگشت من بلند میشه و یه انگشتم رو میگیره راه میاد

میگن بعضیا چهار دست و پا خزیدن ندارن

ولی اینکه خودش از حالت خوابیده نمیتونه خودشو بلند کنه بشینه نگرانم می کنه

پسر من ۱۴ ماهشهبا وسیله ها راه میرهخزیدن میتونه بره ولی اصلا نمی ره ،بیشتر غلت می زنه اونم اونقدر حا ...

خب با دکترش صحبت کن ،ما هم همین نگرانی رو درباره ی خواهر زادم داشتیم ولی دیدیم بچه با بچه فرق داره همه قرار نیست یه الگو رو دنبال کنن ،مثلا دختر من ۱۳ ماهگی اولین دندونش در اومد

خب با دکترش صحبت کن ،ما هم همین نگرانی رو درباره ی خواهر زادم داشتیم ولی دیدیم بچه با بچه فرق داره ه ...

دکتر زیاد بردم

میگن تا ۱۸ ماهگی وقته که راه بره

ولی خودم نگرانم

چند تا دکتر اطفال،یه دکتر ارتوپد اطفال،دو تا کاردرمان بردم

چهار دست و پا رفتن جزو مراحل رشد نیست.. اما نشستن جزو مراحل رسد هست...‌‌‌‌‌بچه هایی هستن که هرگز نمی ...

پسر من ۶ ماهگی بدون کمک نشست

ولی اینکه خودش از زمین خودشو بلند کنه بشینه هنوز نمی تونه

پسر من ۶ ماهگی بدون کمک نشستولی اینکه خودش از زمین خودشو بلند کنه بشینه هنوز نمی تونه

زوده ممکنه تا یکسالگی طول بکشه... و اصلا ارتباطی با هوش نداره. نگران نباش . اگه تپلی باشه که اصلا نمکنه بیشتر هم طول بکشه