2777
2789

لطفا فقط این افراد بیان 

من چاقم خیلی ناراحتم بابت چاقیم اما نمیتونم نخورم چیز خاصی هم نمیخورما چیزهای معمولی مثل برنج مصرفم زیاده 

از طرفی نمیتونم مقاومت کنم روح روانم بهم میریزه 

ببین همه چی بخور ولی کمتر

همون برنج که میخوری یه قاشق یه قاشق کمش کن

این رژیما که میگه اینو نخور اونو نخور همش چرته و دو روزه ادم خسته میشه و ول میکنه

من هزار بار رژیمای مختلف گرفتم و بعد یه ماه دو ماه شش ماه شکستم ولی با این روش که گفتم ۱۵ کیلو کم کردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگوکه دلم خونه،دلم میخواست تاپیک بزنم بیان دلداریم بدن ولی نزدم دوماهه زایمان کردم وزنم بالاست امروزیه خانمه برگشته میگه نوه اته؟میگم یعنی انقدر پیرشدم؟میگه نه بخاطرهیکلت گفتم منم اومدم بیرون خواهرشوهرم گفته آدم به قیافه نگامیکنه نه هیکل اون ازمن کوچکتره یعنی منی که لاغرم بایدسنم کمترباشه زنه برگشته گفته منظوری نداشتم توروخدارفتین ازش معذرت خواهی کنین

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...

یعنی دلم میخوادشوهرموازوسط نصف کنم که نمیذاره برم باشگاه که توخونه ورزش کن هزارباررژیم گرفتم نتیجه نداده دلم میخوادخودمو بکشم،چندوقت پیشم یکی گفت ۴۰سالته نه،ومنی که هنوز۳۳روپرنکردم

یعنی دلم میخوادشوهرموازوسط نصف کنم که نمیذاره برم باشگاه که توخونه ورزش کن هزارباررژیم گرفتم نتیجه ن ...

اره چاقی واقعا سن رو بالا نشون میده .من شوهرم کار نداره با باشگاه هم یک دقیقه فاصله دارم اما پول ندارم

ولی نه دراون حدکه به بچم بگن نوه اته😔😔😔😔

بخدا خواهر شوهر من چاقه ۳۴ سالشه من ۲۵ باهم میرفتیم بیرون همه میگفتن مادرت 

اما الان لاغر کرده دیگ قشنگ انگار خواهرمه

بخدا خواهر شوهر من چاقه ۳۴ سالشه من ۲۵ باهم میرفتیم بیرون همه میگفتن مادرت اما الان لاغر کرده دیگ قش ...

منم بایدیه فکری بکنم براخودم بایداساسی تصمیم بگیرم واراده ام روقوی کنم

من دو بار تصمیم گرفتم خیلی سریع لاغر بشم هر دو بار فقط یه دوره از آلفا اسلیم مصرف کردم هر روز سه عدد قرص استفاده میکردم و تقریبا دو هفته ای بسته اش تموم میشد فوق العاده اشتها رو کم میکنه واقعا در حد صفر و وقتی چیزی نخورین خیلی سریع لاغر میشین اصلا اذیت نمیشدم بااینکه اندازه یه نوزاد غذا میخوردم خیلی انرژی رو بالا میبره و اصلا آدم بی حال و کلافه و گرسنه نیست خواب رو به مقدار جزئی کم میکنه اما نه اینکه جغد بشم کلا نخوابم در کل آدم زمان رژیم عصبی میشه پس نمیشه این مسئله رو به این قرص ربط داد با یه رژیم دو هفته ای و ورزش متوسط روزانه و مصرف ویتامین و عدسی و سفیده تخم مرغ نه ریزش مو گرفتم نه بی رنگ و رو شدم اتفاقا صورتم کاملا شاداب بود چون با این قرص احساس تشنگی بالاست و شاید این تنها ایرادی باشه که بشه روش گذاشت و از طرفی هرچی بیشتر آب بنوشید اثر دارو افزایش پیدا میکنه ، مرتب سرویس لازم میشدم در عوض زیر پوست آب میره و به خاطر تغذیه سالم و ویتامین و ورزش حتی رنگ پوست روشنتر و شفافتر هم میشه هر بار در حدود ده کیلو کم کردم بعدشم بلافاصله برنگشت شاید بعد دو سال نصفش برگشته باشه که خب هر کسی تو هر شرایطی دو سال بخوره تپل میشه و اصلا هم وابسته و معتاد نشدم اصلا هوس نمیکردم، دوباره استفاده کنم و نهایتا اینکه آدم انتظار داشته باشه آب تو دلش تکون نخوره و سیر غذا بخوره و تخت بخوابه و به خودش زحمت یه پیاده روی ساده رو نده تا به صورت جادویی وزن کم کنه و طبق برنامه اش ظرف کمترین زمان ممکن ، خوش اندام بشه خیلی خیلی انتظار غیر منطقی هست پس به جای این همه منفی بینی و خرده گیری اجازه بدین دوستانی که تجربه استفاده ندارن بتونن درست تصمیم بگیرن