2777
2789

منظورم هیئت علمی هست 

اتم اگر یک توپ باشه مجموع الکترون پروتون ونوترون فقط سه هزارم از اون توپ هست، یعنی 99/9درصد توپ خالی هست و درنتیجه  کل هستی از 99/9درصد فضای خالی تشکیل شده.... همین هست که مولانا میگه (صورت از بی صورتی آمد برون) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه رزومه خوبی داشته باشی اره

روزمه یعنی چی دقیقا 

اتم اگر یک توپ باشه مجموع الکترون پروتون ونوترون فقط سه هزارم از اون توپ هست، یعنی 99/9درصد توپ خالی هست و درنتیجه  کل هستی از 99/9درصد فضای خالی تشکیل شده.... همین هست که مولانا میگه (صورت از بی صورتی آمد برون) 
مثلا مقاله بین المللی بدی نمراتت خوب باشه. سمینار برگذار کنی و اینا

سلام

ببخشید اگه رشته کارشناسی با رشته ارشد و دکتری متفاوت باشه هم میشه استاد شد؟ آخه یه جا خوندم رشته هر سه مقطع باید یکی باشه شما اطلاعی دارید؟

من رشته لیسانسم ادبیات انگلیسی ولی برای ارشد و دکتری میخوام پژوهش هنر بخونم میشه استاد دانشگاه هنر بشم؟

خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا، زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را، کسی آهسته می گوید: کنارت هستم ای تنها!.... و دل آرام می گیرد.