2777
2789
عنوان

خواب نوزاد

53 بازدید | 10 پست

مامانا لطفا راهنمایی کنید 

نوزاد ۲۰ روزه روزی چند ساعت باید بخوابه 

پسر من ۹ و نیم صبح که بیدار میشه تا سه و نیم بعداز ظهر هر کاری میکنم نمیخوابه گریه هم نمیکنه ها ولی باید همش بغلم باشه ولی سه نیم میخوابه تا صب هر دوساعت بیدار میشه و میخوره و پوشکشو عوض میکنمو بعد میخوابه

خوبه . بچه خواهر منم ۳۰ روز  الان 

از ۲۰ روزگی صبحا تا بعدظهر بیداره

بعد میخوابه ۳ ساعتی یع بار بیدار میشه شیر میخوره باز میخوابه 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ عجیب

بچه همش باید خواب باشه تو این سن فوقش کل بیاریش تو یه 24ساعت باید پنج شش ساعت باشه 

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
چ عجیببچه همش باید خواب باشه تو این سن فوقش کل بیاریش تو یه 24ساعت باید پنج شش ساعت باشه

خب این بچه هم ۵ ۶ ساعت بیداره دیگ . بقیش خواب برا شیر خوردنم فوقش یع گریه میکنه باز حین شیر خوردن چشاش بستع

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
خب این بچه هم ۵ ۶ ساعت بیداره دیگ . بقیش خواب برا شیر خوردنم فوقش یع گریه میکنه باز حین شیر خوردن چش ...

اخه عجیب نیست؟

یه مدت زمان همش بیدار بقیه خواب

برا من دخترم بیدارمیشد بازی میکرد میخوابید باز بیدارمیشد بازی میکرد میخوابید...

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
اخه عجیب نیست؟یه مدت زمان همش بیدار بقیه خواببرا من دخترم بیدارمیشد بازی میکرد میخوابید باز بیدارمیش ...

نه اخه نی نی ما هم صبحا تا ۲ اینطرفا بیداره  .بعد میخوابه راحت

نه اخه نی نی ما هم صبحا تا ۲ اینطرفا بیداره .بعد میخوابه راحت

اهوم اکی 

کم کم باید عادت بدن خوابشون تنظیم کنن ک بچه فرق شب و روزو بدونه

نه اخه نی نی ما هم صبحا تا ۲ اینطرفا بیداره .بعد میخوابه راحت

ینی الان این بیدار موندناش طبیعیه؟

اخه بچه خواب خوب و کافی داشته باشه بهتر رشد میکنه

اهوم اکی کم کم باید عادت بدن خوابشون تنظیم کنن ک بچه فرق شب و روزو بدونه

اخه چطوری عادتش بدم؟ من از صب هر کاری میکنم بچه نمیخوابه. یه چرت ۵ دقیقه ای میزنه دوباره بیدار میشه

اخه چطوری عادتش بدم؟ من از صب هر کاری میکنم بچه نمیخوابه. یه چرت ۵ دقیقه ای میزنه دوباره بیدار میشه

الان نه بزار دو سه ماهش ک شد بعدن عادتش بده مثلا نزار کامل بخوابه رت زد بیدارش کن تا موقع ظهر ک خودت خاستی بخوابی بخوابونش شبا هم نزار بخوابه تا اخرشب فقط چرت بزنه زودی بیدارش کن شب چراغ خاموش کن شیر بده بخوابه تا صبح دیگه خوابش تنظیم میشه کم کم

و اینکه قبلی ک بیداربشه خودت بیدارشو شیرش بده