2777
2789
عنوان

شب ادراری

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 38 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دارو مشکل رو اساسی و ریشه ای حل نمیکنه

نمیدونم عزیزم میدونی چیه دکتر گفت تا خوب بشن باید هرشب بدم ولی خب این نسخه که تموم شد دوباره باید میگرفتم که نگرفتم همه ی داروخانه ها نداشتن اون قرصارو منم وقت نکردم برم اون داروخانه که داره خیلیم شلوغه باید یک ساعتی توی صف بمونم

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
نمیدونم عزیزم میدونی چیه دکتر گفت تا خوب بشن باید هرشب بدم ولی خب این نسخه که تموم شد دوباره باید می ...

درمانش ترک سردی ها

چرب کردن شکم تا مدتها  با روغن زیتون

روغن زیتون در غذاهاش

حذف قند شکر روغنهای سوپری و حذف فست فود 

حدف خوراکی سودازا 

حذف خوراکی‌های سوپری و غذاهای مونده

حذف کیک وکلوچه بيسکوئيت

ورزش و تحرک

خواب زود هنگام و سحرخیزی

حذف اضطراب و فشار

غذاها تازه و مقوی 

مغزیجات خوبه مخصوصا بادوم تا  6 ماه تا یکسال

درمانش ترک سردی هاچرب کردن شکم تا مدتها با روغن زیتونروغن زیتون در غذاهاشحذف قند شکر روغنهای سوپری ...

بخدا هیچکدوم اینا رعایت نمیشه بجز مغزیجات خوردن و جدیدا خواب بموقع 

وای که چقد کیک و بیسکوییت و تنقلات مضر میخورن☹️

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
بخدا هیچکدوم اینا رعایت نمیشه بجز مغزیجات خوردن و جدیدا خواب بموقع وای که چقد کیک و بیسکوییت و تنقلا ...

الان به خاطر سبک بد زندگی اکثر بچه ها بزرگترها دچار انواع بیماری میشن. مدتها درمان شون دقت لازم داره.با دارو درمان کنید دوباره بر میگرده

الان به خاطر سبک بد زندگی اکثر بچه ها بزرگترها دچار انواع بیماری میشن. مدتها درمان شون دقت لازم داره ...

اره سبک زندگیا افتضاحه افتضاح 

بتونم اونچیزایی که گفتین رعایت میکنم از این به بعد

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
اره سبک زندگیا افتضاحه افتضاح بتونم اونچیزایی که گفتین رعایت میکنم از این به بعد

انشاالله حل میشه عزیزم. 

بستنی. اب یخ

مواد فریزری بهش ندید.

حتما شبها چند ماه کمر شکمش و پاهاشو چرب کنید با روغن زیتون ماساژ

مخصوصآ پاییز و زمستان

انشاالله حل میشه عزیزم. بستنی. اب یخمواد فریزری بهش ندید.حتما شبها چند ماه کمر شکمش و پاهاشو چرب کنی ...

حتما عزیزم ممنون بابت وقتی که گذاشتین

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.