2777
2789

چرا اطلاعات روی کارت حافظه از دست می‌رود؟

رعایت یک سری نکات و مراقبت از کارت حافظه تا حدی زیادی شما را از ریکاوری کارت حافظه بی‌نیاز می‌کند. اما دلایل مختلفی باعث از دست رفتن اطلاعات کارت حافظه می‌شود:

فرمت کردن

کلیک کردن روی گزینه فرمت باعث می‌شود تمام اطلاعاتی که روی کارت حافظه دارید پاک شود. ممکن است بر اثر اشتباه کارت حافظه را فرمت کرده باشید.

اشتباه کاربر

گاهی به خاطر عجله یا اشتباه، فایلی را پاک می‌کنیم. اگر زود متوجه این اشتباه شوید و برای استفاده از نرم‌افزارهای ریکاوری کارت حافظه تعلل نکنید، احتمال اینکه دوباره فایل خود را برگردانید، زیاد است.

خراب شدن فایل

اشکالات نرم‌افزاری، بدافزارها و عوامل دیگر می‌توانند باعث شوند که داده‌های ذخیره شده در کارت sd خراب، ناخوانا و در موارد شدید حتی غیرقابل دسترس شوند. خوشبختانه، بازیابی فایل‌های خراب کارت حافظه هم می‌تواند با استفاده از نرم‌افزار بازیابی کارت حافظه انجام شود.

آسیب فیزیکی

کارت‌های حافظه، کوچک و شکننده هستند و پس از آسیب‌دیدگی شدید، تعمیر آنها بسیار دشوار است.

متأسفانه، معمولاً امکان بازیابی یک کارت حافظه‌ آسیب‌دیده‌ از نظر فیزیکی، در خانه وجود ندارد.

استفاده‌ نادرست

کارت‌های حافظه‌ مدرن بسیار قابل‌ اعتماد هستند و کمتر پیش می‌آید که به‌طور ناگهانی کار نکنند. اما فقط به این دلیل که اتفاقی نادر است به این معنی نیست که هرگز برای شما اتفاق نمی‌افتد. به همین دلیل همیشه باید از فایل‌های خود در یک مکان امن نسخه پشتیبان تهیه کنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

• ریکاوری رم دوربین کانن
  • ریکاوری دوربین سونی
  • ریکاوری رم دوربین دیجیتال نیکون
  • ریکاوری دوربین دیجیتال کداک
  • ریکاوری رم دوربین دیجیتال پاناسونیک
  • بازیابی رم دوربین دیجیتال فوجی فیلم