2777
2789
عنوان

درد شقاق

50 بازدید | 9 پست

سلام خانما من هر وقت بخوام با بدبختیای زندگی کوفتیم کنار بیام و خوشحال باشم ی دردی میاد سراغم اوایل بارداری سخت و زایمان بد درد طبیعی و بعد سزارین بعدش افسردگی و مریضی شدید خواهرم دو ماهه هم شقاق و همورویید دارم ک واقعا روزانه خیلی درد میکشم مدتی هم درد دندون داشتم و درد شقاق... الانم ی هفته س اومدم شهر خودمون کار اداری دارم همش .ک...ن درد حتی نمیتونم بشینم و سوزش شدید در کنارش دندون درد شدید روزا سوزش و درد شبا بهتر میشه ولی شبا دندون درد ولم نمیکنه خسته شدم واقعاچرا من همش ی دردی همراهمه !!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر رفتی؟

دو بار اول زایمان ک ۱۱ ماه پیش بود شیاف و ملین داد درد نداشتم اونموقع فقط یبوست داشتم و همورویید ک زده بود بیرون استفاده کردم افاقه ای نکرد دو ماهه درد دارم ولی دکتر مرد هست فقط نمیتونم برم

از داروخونه پماد شقاق بگیر چند روز بزن خوب میشی، اگه نزنی بدتر میشه.برا یبوستتم شربت ملین بخر

گرفتم زدم خوب شد هر کاری کردم خوب میشه ولی تا برم دسشویی روز از نو روزی از نو  مسهل دیگه کاری نمیکنه اصلا بی تاثیره چند روزی انجیر خشک اوردم می‌خورم شکمم کار میکنه بهتره ولی سوزش و درد دارم

دو بار اول زایمان ک ۱۱ ماه پیش بود شیاف و ملین داد درد نداشتم اونموقع فقط یبوست داشتم و همورویید ک ز ...

خانوم دکتر محرم انسانه این چ حرفیه اخه

من دیروز داشتم باسن ی خانوم ۲۳ساله رو فیزیوتراپی میکردم🤦🤦

هیچکی از خدا نپرسید چرا اون سیبو کاشت...؟
خانوم دکتر محرم انسانه این چ حرفیه اخهمن دیروز داشتم باسن ی خانوم ۲۳ساله رو فیزیوتراپی میکردم🤦🤦

عزیز من زیاد مشکلی با این موضوع ندارم ولی همسرم میگه نرو برگشتی خودم میبرمت اونجا دکتر زن هست

عزیز من زیاد مشکلی با این موضوع ندارم ولی همسرم میگه نرو برگشتی خودم میبرمت اونجا دکتر زن هست

نمدونم والا 

پس دردو تحمل کن تا برسی ب اونجا

هیچکی از خدا نپرسید چرا اون سیبو کاشت...؟