2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه جشن قرآن میگیرن و قرآن هدیه میدن بهشون ولی یادم نیست کی جشن می‌گیرن بعدم تا یکی دوماه اول فقط فارسی نگارش و ریاضی کار میکنن با کلاس اولی ها و بعد شروع میکنن به قرآن و علوم درس دادن

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
سلام اسم دخترم

بازم ببخشید، اگر دوست داشتین جواب بدین، دخترتون نمیگه اسمم قدیمی؟

البته زینب یه اسم خیلی قشنگ، من خودم واقعا اسم مذهبی ترجیح میدم، ولی میخوام دید دخترتون بدونم، شده حرفی بزنه؟ نظر دخترتون میخوام؟

بازم ببخشید، یه کم سوالم خصوصی

من روز اول کتاب ندیدم امروز که نگاه کردم دیدم قران نیست

اره واسه همه همینه نگران نباش 

تو کتاب قرآن یه درسی هست اسمش جشن قرآنه من یادمه حتی خودم کلاس اول بودم داشتیم این درسو،نمادین یه جشن میگیرن و بهشون هدیه میدن قرآن رو 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
بازم ببخشید، اگر دوست داشتین جواب بدین، دخترتون نمیگه اسمم قدیمی؟البته زینب یه اسم خیلی قشنگ، من خود ...

نه نشده 

چند بار توی بازی خواستم اسمشو تغییر بده تا ببینم اسمشو دوست داره یا نه !اما هر بار مخالفت کرده که من همین اسم دوست دارم ،زمانی که به دنیا اومد مااین واسش انتخاب کردیم ولی هرموقع هم بخواد تغییرش میدیم،

زمانی که دخترمو باردار بودم دکترم از من پرسید چه اسمی قرار بزارین وقتی گفتم زینب ،خیلی خوشش اومد 

گفت همیشه تمیز و مرتب و لباسای خوشگل تنش کن که بقیه از نگاه کردن بهش حظ کنن ،

تاالان که مخالفتی نداشته هرزمان هم بخواد تغیر بده ما تابع نظرش و سلیقه اش هستیم