2777
2789
عنوان

توروخدا کمک😭تب و عفونت خون و بیقراری کودک یک ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 23 پست
برو بستری کن عزیزم زود تبش قطع میشه ، ببندنش بهتر از اینه که خدای نکرده بیماریش شدید شه

خیییییلی ترسیده و بیقراره سه بار بردمش هر سه بار از شدت ترس میلرزید و میخواست از حال بره دکتر میبینه گریه اش بند نمیاد یک سالشه همش. پزشکای عمومی اونجا هم گفتن تو خونه بتونید تبشو کنترل کتید بهتره اینجا بچه خیییلی ضعیف میشه بخوان چند روز اونطور ببندنش . به تعطیلی هم که خورده هیچ متخصصی نبود تا امرور عصر که ببرمش در به در دنبال متخصصم ویزیت انلاین هم گرفتنگم چند پزشک رو پرسیدم هیچ جواب قطعی نمیدن که چیکار کنم😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتی یک ثانیه هم تعلل کنی ظلم کردی عفونت میزنه خدایی نکرده به قلب و کلیه و کبدش و ریه اش داری با دست خودت بچتو میکشی سریع ببرش بیمارستان اینجوری بهش لطف نمیکنی 

بی تعلق به جهان باش که آزاد روی.... 🖤🕊️
خیییییلی ترسیده و بیقراره سه بار بردمش هر سه بار از شدت ترس میلرزید و میخواست از حال بره دکتر میبینه ...

پسر منم یکسال و دو ماهش بود از تب و استفراغ بی حال بی‌حال شده بود ، منم اولش مقاومت کردم واسه بستری کردنش، ولی در نهایت بردمش و زود تبش اومد پایین و سرحال شد بچه، فقط عذابش دادم کاش زودتر میبردمش، اولش خوب یکم مقاومت می‌کنه بچت ولی زود اوکی میشه

آیا خدا بر بنده اش کافی نیست؟؟؟

بچه منم کوچیک که بود تب شدید داشت بردمش بیمارستان آزمایش گرفتن گفتن عفونت خونش خیلی بالاست باید سریع بستریش کنی .بستریش کردیم یکی از اقوام اومد ملاقاتش گفت شاید بچه یه چیز تو دهن و دماغش گیر کرده شوهرم به زور بچه رو مرخص کرد بردش پیش تل گیر نگو بچه قاروق شده بود اونم چند تا .درش که آورد تبش اومد پایین خوب خوب شد...

بچه منم کوچیک که بود تب شدید داشت بردمش بیمارستان آزمایش گرفتن گفتن عفونت خونش خیلی بالاست باید سریع ...

دقیقا مثل نوه خالم تازه هیچی ام نمیخورد ولی باباش قبول نداشت چون اون طرف فامیل خودش بود قبول کرد تا تلش و دراوردن بچه سرحال شدایمان اورد بله همچین چیزی هست

متاسفانه دکترا تو عمل لوزه پول خوبی به جیب میزنن و مردم و ازاین کار ترسوندن ولی خودم بچگی برادرم و دیدم و تلگیر میبردن خوب میشد جای اینکه حرف دکترا رو قبول کنم رفتم سراغ کاربلدش واسه روز مبادا چون هستن افراد ناوارد و ناشی