2777
2789
والا دکتر به پسر من گفت باید ۱۳۵ باشه یعنی سه سانت کمه

رشد بعضی از بچه ها سرشتی هست 

وارد یه سن خاص خودشو ن استخون می ترکونن 

من دو تا بچه هام تحت نظر غدد بودن و همیشه اینو می گفت

و واقعا درست بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رشد بعضی از بچه ها سرشتی هست وارد یه سن خاص خودشو ن استخون می ترکونن من دو تا بچه هام تحت نظر غدد بو ...

پسر من سن استخوانیش سه سال عقب بود و واقعا بین هم کلاسهاش کوتاه تر بود البته دوسال هست دکتر غدد میبرم آخر سر مجبور شد هورمون بده فقط یه کم سر خوابش مشکل دارم و اینکه واقعا تاثیر گذاره یا نه

به خاطر ۳ سانت هورمون داده؟عجیبه . دخترم طی دو سال استفاده ۲۰ سانت رشد کرد

مایشالا عالی رشد کرده.بله خب هر سال دوسانت کمتر از بقیه رشد کنه آخر سر میشه ده سانت کوتاهتر

به خاطر ۳ سانت هورمون داده؟عجیبه . دخترم طی دو سال استفاده ۲۰ سانت رشد کرد

خوش بحالتون کاش پسر منم ماهی یک سانت رشد کنه پسر من سالی ۵سانت به زور رشد میکنه با کلی دارو و ویتامین

پسر من سن استخوانیش سه سال عقب بود و واقعا بین هم کلاسهاش کوتاه تر بود البته دوسال هست دکتر غدد میبر ...

مطمعناا تاثیر داره 

همین قرص ملاتونین رو براش بگیر 

من دکتر ریاحی میرم اهواز دیدم به همه میده زیر زبونی هم بده 

یه ده دونه از دارو خونه بگیر 

هشت و نیم بده و نه آمپول رو بزن تا ده خواب هست 

من کلی تحقیق کردم عارضه هم نداره 

الان دخترم خورد که خوابیده 

خواب واقعا مهمه اگه شنیده باشی از قدیم میگفتن بچه تو خواب رشد میکنه ولی متاسفانه بچه های این دوره با ...

بله درسته کلا پسر من همیشه تا دو و سه بیدار بود