دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ببخشید ای پی چیه ؟ مثلا ممکنه گوشی شو عوض کرده باشه ای پی تغییر کنه
اینجا که ثبت نام میکنن ای پی گوشیشون ثبت میشه ...و مثلا فنی چک میکنن ای پی این کاربر با فلان کاربر یکیه و اینجوری میفهمن که این کاربری هم مال همون شخصه مثلا...
بله گوشی تغییر کنه کاربری جدیدشون دیگه معلوم نمیشه
@ازسارابپرس ببخشید شما میتونین کمک کنین که دوستمو پیدا کنم ؟
سلام
در مورد کاربران فکر نکنم اطلاعات به بقیه کاربران بدن.
حالا فردا از niniyar_3 سوال کنین.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
من فقط میخوام بدونم کاربری فعال داره یا نه ؟تورخدا اگه میتونین بهم کمک کنین چند ساله دنبالشم 🥺
نمی دونم چی بگم.
توی زمان های مختلف اسم آن کاربر رو تاپیک بزنین.
اگر باشه پیداتون می کنه.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.