2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه تول شده باشه چیزی مونده تو گلوش عفونت کرده باشه غذا خوب میخوره گشنه نمیمونه؟ببرید دکتر ازمایش ...

نه تازه بردیمش پیش یه پیر زن گلوشو نگاه کرده اره شایدم باز چیزی مونده گلوش

نه تازه بردیمش پیش یه پیر زن گلوشو نگاه کرده اره شایدم باز چیزی مونده گلوش

چیزی بود تو گلوش؟

پسر منم مثلا خیار با پوست میخوره تول میشه یه بار یه کوچولو گردو مونده بود تو گلوش دیگه از اون به بعد مغزهارو پودر میکنم براش البته دکترش میگه زیر ۴ سال به بچه اجیل ندین

چیزی توی بینیش نکرده؟؟

حتی یک تیکه خیلی کوچیک دستمال کاغذی

یه نفر اینکارو کرده بود تا یک سال دکترا نمیفهمیدن تا اخرین دکتر با اندسکوپی بینی فهمید و اورد بیرون  در لایه ی بالایی بینی گیر افتاده بود اون تیکه

چیزی بود تو گلوش؟پسر منم مثلا خیار با پوست میخوره تول میشه یه بار یه کوچولو گردو مونده بود تو گلوش د ...

اره همیشه میبریم همه چی میمونه گلوش خیار سیب یبار پوست هندونه خورده بود استخون

عزیزم بچت کوچیکه اصلا تو خونه درمان نکن حتما ببرش دکتر (دندون پزشک کودکان ببین لثه هاش عفونت نداره و دکتر گوارش هم ببرش ببین یبوست نداره و...

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
عزیزم بچت کوچیکه اصلا تو خونه درمان نکن حتما ببرش دکتر (دندون پزشک کودکان ببین لثه هاش عفونت نداره و ...

یبوست که نه ولی اخه عفونت لثه😐 هنوز دندوناش کاملم نشده

این موارد ممکن هس گاهی باعث بوی بد دهان بشه

سرچ کنید علائم یبوست ، سینوزیت ، عفونت لثه و معده و روده ، رفلاکس معده و اسید معده و میکروب معده و اوره خون بالا رو بخونید ببینید علائمش رو دارید اگه داشتید درمان کنید

برای اوره خون آزمایش بدید اگه بالا بود برید دکتر یا گوگل سرچ کنید درمان کنید ، من سرچ کردم نوشته بود درمان به روش طب سنتی می تونید انجام بدید یه لیوان آب با یه قاشق چای خوری جوش شیرین ترکیب کنید و میل کنید

پیشگیری و درمان یبوست با کنترل استرس ، تحرک داشتن (ورزش) و مصرف مایعات به اندازه روزانه ۸ لیوان خوب جویدن غذا مصرف به اندازه سبزیجات و میوه و مُلَیِّن ، شربت ملین هم خوبه

درمان یبوست با ماساژ شکم یک تا چندروز (سرچ کنید رفع سریع یبوست با ماساژ شکم کلیپ آموزشش هست)

درمان عفونت روده ، معده و لثه با دمنوش های گیاهی و قرص های آنتی بیوتیک ، مثل قرص سفیکسیم و مترونیدازول و.. یک بسته مصرف کنید و مایعات به اندازه مصرف کنید

سرچ کنید راه های پیشگیری از عفونت انجام بدید

رفلاکس معده و اسید معده رو درمان کنید با دمنوش ریشه شیرین بیان ، گل گاوزبون و.. ( اگه مشکل فشار خون بالا دارید کمی لیمو یا آبلیمو بزنید) یا دمنوش دیگه مصرف کنید گوگل سرچ کنید ببینید در طب سنتی چی برای رفلاکس و اسید معده خوبه 

ادامه پست بعدی .. 👇🏻