2777
2789
حرفت یه تلنگر بود🫠

اخه میدونی تو این دورو زمونه دیگه کسی نمیشنه گوشه خونه بخدا دختر خوب 

قبلا چرا هااا اما الان نه 

حتی اگر اونقدر بوجه نداری 

صدردصد ماهی ۲۰۰تومن ک میتونی جور کنی برو کتابای انگیزشی /آموزشی/بگیر بخون 

یا عضو کتاب خونه شو وقتتم دایه رمان و اینا هدر نده

روزانه هرطور ک شده‌ ۵تا لغت زبان یاد بگیر.

نیم ساعت ورزش کن

میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونا هنر محسوب نمیشدن عزیزم البته در زمان حالقشنگ معموله از اون دخترایی هسی ک گوشه خونه چپیدی مشغول ...

عزیزم شاید یکی اینجا هست بافنده حرفه ایه و از این راه پول درمیاره ممکنه دلش بشکنه 

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
عزیزم شاید یکی اینجا هست بافنده حرفه ایه و از این راه پول درمیاره ممکنه دلش بشکنه

همهههه هنر مندا عشقن واقعا و من براشون ارزش زیادی قائلم 

اما شما چرا دنبال زیر بغل ماری😅

منظورم ی چیز دیگه بود کلا ...

میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...
عشقم 7ساله ارایشگرم هیچییی توش نیس فقط برای صاحب سالن خوبه برا کسی ک کار میکنه اصلا ارزش نداره

نمیتونی خودت سالن بزنی؟؟یا خونتون پارکینگ نداره بکنی سالن؟اگر بتونی سالن خودت و بزنی و دستت بره تو جیب خودت خیلی عالیه ،اون موقع میبینی چقدر درآمدت زیاد میشه کار واسه دیگران فایده نداره

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
حرف درستی زدین اخه خیلی ها با بافندگی درامد بالایی دارن

بله کلی آنلاین شاپ هست ک فروش خوبی هم دارن

همین بافندگی ک میگی بلدی خودش خیلی خوبه با کلیپ نگا کنی تمرین کنی خودش میشه یه هنر 

نمیدونم اون خانم چرا اون حرفو زد

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
همهههه هنر مندا عشقن واقعا و من براشون ارزش زیادی قائلم اما شما چرا دنبال زیر بغل ماری😅منظورم ی چیز ...

منم الان ب اسی گفتم همین بافندگی حرفه ای یاد بگیره می‌تونه کسب درآمد کنه

خوب تو کت با تجربه ای بگو

بستگی به شرایط خانوادگی و علاقه شخصیتم داره  اما الان تو تازه نفسی  جوون و شاداب  پر از انرژی و قدرتی  

وقتتو هدر نده خیلی جوونا مدام توی اینستاگرام دارن وقت میگدرونن    یا دورهمی های بی نتیجه یا مخرب دارن  

من شنیدم ادمین شدن خوبه   و  فروشندگی روابط اجتماعی را بالا میبره  این خیلی خوبه برات

یه روز من دلم میگیره یه روز تو  پس هوای دل همو داشته باشیم 💚💙💛
ادمینی کسی رو ندارم کع راهنمای کنه و واسطه بشه

باید اول یاد بگیری  من قبلا تو ایتا یه کانال دیدم که امورش میداد  البته پولم میگرفت اما زیاد نبود

اسم کانالش یادم نیست

یه روز من دلم میگیره یه روز تو  پس هوای دل همو داشته باشیم 💚💙💛