2777
2789
عنوان

ویرووس دست پا دهن

317 بازدید | 18 پست

مامانا کسی بچش ویرووس دست پا دهن گرفته جانان دوتا حالت برفک یا جوش سر سفید رو ی سقف دهنش زده دوروزم هست ک سرما خورده یعنی اونه ؟این‌ ویروسی چند روزه خودشو نشون میده

یاد بچه ی نگین افتادم

همون بلاگر اینستا که همشون مو فرفری ان

بچش چند روزه بستریه بخاطر این ویروس😢😢

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر من کوچولو بود گرفت ،اول تب داره بعد از دو سه روز اول هم روی شکم دونه میریزه 

دونه ها هم سفیدی نداره قرمزه

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩

پسر من گرفت انقددددد کف پاشو میکشید به همجا ک زخم شدخ بود.دهنشو یادم نیست.

ناخناشم پوست شد ولی بردمش دکتر گفت نگران نباش

تبش فقط بالا بود خیلی  چقد گریه کردم نمیدونستم چیه

کلاس اولی بود

اینجا برای از تو سرودن هوا کم است...
خوب شده الان، مرخص شد

عه خداروشکر

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

ببین من پارسال بچم علائم این ویروس داشت ولی آخر دکتر تشخیص نداد دقیق چیه و بعد کلی دوا و درمان خوب شد.

ولی کسایی که تو مطب میومدن و این ویروس داشتن قشنگ انگشت های دست تا کف دست و انگشت های پاها تا کف پاهاجوش های ریز مثل تاول ریز میزد!! علاوه بر این اطراف دهان هم همین جوش ها بود، تنها تفاوت بچه من با بچه های دیگه این بود که اطراف دهنش از این تاول ها نداشت، آخر هم نفهمیدم چی بود ولی خیلی خیلی اذیت شدیم اما در نهایت به خیر گذشت و بعد یه دوره سخت الحمدالله خوب شد 

چند روزه اینجوری شد توروخدا جوابمو بده علائمش چی بود

از اول که ویروس وارد شد تاول زد پر از جوش شد فقط؟کف دست کف پا لای انگشت هاش

و داخل دهانش

بردم دکتر گفت ویروس دست و پا و دهنه 

فقط مسکن گفت بده بدون هیچ دارویی و سیتریزین برای خارش 

خود به خود بعد از یک هفته خوب شد 

ولی یک ماه بعد تمام ناخن هاش شروع کرد به ریختن بیشتر ناخنش دو بار افتاد 

الحمدلله رب العالمین ...
از اول که ویروس وارد شد تاول زد پر از جوش شد فقط؟کف دست کف پا لای انگشت هاشو داخل دهانشبردم دکتر گفت ...

الان توی کف پا کف دست جانان چیزی نیست تبم ندارع الان ولی سرما خورده داخل سقف دهنش دوتا حالت جوش سفید هست توی دهن بچه ی شما چه رنگی تاول بود ؟