2777
2789

بغض کردم اصلا 

کی این بچه انقدر بزرگ شد اخه 

مدتها روزشماری میکردم بره کمتر تو سر و کله هم بزنن با داداشش 

پسرمم میره دوم 

پسر کوچیکم 2 سال و نیم خیلی وابسته خواهرش، نمیدونم فردا چکار کنیم ☹️

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

به سلامتییی

براش خوراکی چی گذاشتی😁

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سلامتیییبراش خوراکی چی گذاشتی😁

فردا میذارم الان نذاشتم 😂

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
فقط هرکاری میکنی با رفتارت مدرسه رفتن بچه رو واسش سخت نکن چند ساعت میره و میاد خونه دیگه

نه خودش انقدر ذوق داره اصلا ب دور بودن فکر نمیکنه

قبلا هم کلاس و... می‌رفته ولی هروز و تایم طولانی دور نبودم ازش 

فردا میذارم الان نذاشتم 😂

الهی😁😍

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
وای من همش دارم باهاش دعوامیکنم😅 خیلی پرررو شده اصن

دعوا واسه چی؟؟؟ 

پررو ک هستن کلا بچه های الان

الان اینطوری گفتی عذاب وجدان گرفتم چرا من احساس خاصی ندارمفک کنم چون از دو سال پیش مهد میرفت

اره عادت کردی دیگه طبیعی شده 

برا پسرمم همینجوری بودم الان عادت کردم

به قول یکی از کاربرا جبهه که نمیرن

حق😅

مادر است دیگر 

دست خودش نیس 

نه خودش انقدر ذوق داره اصلا ب دور بودن فکر نمیکنهقبلا هم کلاس و... می‌رفته ولی هروز و تایم طولانی دو ...

بند ناف عاطفی بچه رو قطع کن درک میکنم چون اولین باره ک تایم طولانی تری دوره ازتون تازگی داره ولی کلا سعی کن متوجه احساست نشه بچه ها خیلی باهوش و زرنگن متوجه احساس پدر و مادر میشن

بند ناف عاطفی بچه رو قطع کن درک میکنم چون اولین باره ک تایم طولانی تری دوره ازتون تازگی داره ولی کلا ...

تو دلمه بروز نمیدم بهش 

گف اگه دلم تنگ بشه به مربی میگم اجازه بده بیام گفتم اینجوری نیس باید سر ساعت بری و بیای نه هروقت دلت خواست 

گفتم من خوشحالم بزرگ شدی و قراره چیزای جدید یاد بگیری 

2810