2777
2789
عنوان

بدغذایی پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 36 پست
پسر من فقط و فقط صبحانه میخورد بقیه وعده ها رو با چوب بالا سرش بودم وگرنه در میرف

عزییزم کار خوبی میکنی

نمیدونم چرا اینجوری شدن بچه ها اخه خوب بود تو بیابون زندگی میکردن اونوقت چنان بااشتها نون خشکم میخوردن

دقیقا پسر منم همینه خیلی سختی میکشم دیگه عرصه برام تنگ شدهتازه پسر من جویدنم درست بلد نیست به خاطر ا ...

اره عزیزم شربت لیکوزینک و پدیاشور 

امروز گرفتم براش ولی اونم نخورد حتی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کم خوری و پر خوری ژنتیکیه یکی تو ژن خودت یا همسرت کم غذاست

پس به زور مجبورش نکن بخوره اون مقدار ک سیرش کنه میخوره شمام فقط مواد غذایی مقوی بهش بده حتی اگر کم هم بخوره براش کافیه

کم خوری و پر خوری ژنتیکیه یکی تو ژن خودت یا همسرت کم غذاستپس به زور مجبورش نکن بخوره اون مقدار ک سیر ...

اره عزیزم دقیقا ارث خانواده پدریشه

واقعا حرفت درسته نباید دیگه کاریش داشته باشم چون تا مرز سکته رفتم دیگه

باورت نمیشه عموش ۳۳سالشه هنوزم مث مارمولکه انقد کم غذاست و بدغذا

دقیقا پسر منم همینه خیلی سختی میکشم دیگه عرصه برام تنگ شدهتازه پسر من جویدنم درست بلد نیست به خاطر ا ...

چندسالشه پسرت؟

شمع بزار جلوش فوت کنه دکتر ب من گف عضلاتدحلقش رو تقویت کن

دستمال کاغذی خورد کن بگیر جلو دهنش بگو فوت کنه

اره عزیزم دقیقا ارث خانواده پدریشهواقعا حرفت درسته نباید دیگه کاریش داشته باشم چون تا مرز سکته رفتم ...

بله عزیزم ، بازم بچه کم غذا خیلی بهتر از بچه پرخور و شکمو هست، بچه کم اشتها با اشتها آور و دادن دو تا لقمه غذای مقوی نیازش برطرف میشه اما بچه پرخور رو هیچ جوره نمیتونی سیرش کنی، عموما هم چاق و بی تحرک میشن! 

شما هم اگر دیدی نخورد اصرارش نکن! بچه ک نمیتونه گرسنه بمونه و چیزی نخوره قطعا همون مقدار کم سیرش میکنه

فقط یادت باشه همیشه و تو هر سنی بهش آهن، مولتی ویتامین، کلسیم و ویتامین D3 رو بدی

بله عزیزم ، بازم بچه کم غذا خیلی بهتر از بچه پرخور و شکمو هست، بچه کم اشتها با اشتها آور و دادن دو ت ...

دکترش برای لیکوزینک نوشته بود رفتم خریدم امروز خوب غذا خورد ولی اون پدیاشورو نخورد اصلا بازم شکر

چندسالشه پسرت؟شمع بزار جلوش فوت کنه دکتر ب من گف عضلاتدحلقش رو تقویت کندستمال کاغذی خورد کن بگیر جلو ...

۳ سال و نیمه،گفتن باید گفتار درمانی برن بله از این حرکاتایی که شما میگی و چند مدل دیگه انجام بده که نرفتیم

بچت جویدن بلد نیس حرف میزنه ؟؟؟؟

بله حرف زدنش کامله،خیلیم باهوشه و شیطون،فقط به نظرم چون ۷ ماه و کوچیک دنیا اومد خیلی لوسش کردم،مثل احمقام همیشه فوبیای خفگی داشتم نزاشتم راحت باشه

بله حرف زدنش کامله،خیلیم باهوشه و شیطون،فقط به نظرم چون ۷ ماه و کوچیک دنیا اومد خیلی لوسش کردم،مثل ا ...

دور ازجون

دختر دوستم اینطوری بود دکتر بهش گفته بود باید از اول  شروع کنی دقیقا مثل بچه ک تازه غذاخور شده

اول میکس کامل بعد ب مرور کم کم درشت درشتش کنی

دور ازجوندختر دوستم اینطوری بود دکتر بهش گفته بود باید از اول شروع کنی دقیقا مثل بچه ک تازه غذاخور ...

عزمزمه ببخشید من روزی یه بار میام سایت ،الان پیامتونو دیدم ،میشه یکم بگی از روند بچه دوستتون یعنی چیکارا کرد؟کی بچه خوردنش خوب شد؟اونم گفتاردرمانی رفته بود؟