2777
2789
عنوان

راست میگن ظاهر عادی میشه

141 بازدید | 26 پست

یعنی مثلا یه پسر قیافش معمولی باشه ولی موهای کم پشت داشته باشه 

یا مثلا یکم چاق باشه یا چیز هایی ازین قبیل که تو ذوقت بخوره و معیارت نباشه 

بعدش عادی میشه برات 

اگر خیلی شخصیتش خوب باشه ؟ 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

اره عادی میشه اما چیزی که همیشه میمونه اخلاق و خانواده طرف هست

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون ظاهر خوبه که عادی میشه

کسی که از اول به دلت نشینه تا آخر رو مغزته قیافش کنار نمیای

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

ببین اگه طرف خوشگل یا معمولی  باشه آره ولی اگه زشت باشه هیچ وقت عادی نمیشه برات

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

کلا این که از نگاه اول از ظاهر یکی خوشت نیاد بعد از مدتی زیبایی های صورتش تو چشمت میاد نقصاش نمیبنی واقعیت داره 

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️

نه اصلااا 

در این حد که خورده تو ذوقت اصلا عادی نمیشه برات و همیشه گوشه ی ذهنت هست 

اون که میگن عادی میشع مربوط به زیباییه 

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             

نه نمیشه ببین من همیشه دوست داشتم همسر ایندم خوشکل خوشتیپ باشه ..شانس گندم ۱۷ سالم بود به یه نفر که داغون بود به زور شوهرم دادن..من تا ۱سال نیم نزاشتم بهم دست بزنه کلا نزاشتما..به قران راست میگم

اخرسرم جدا شدم بایه پسر دیگه که دوست داشتم ازدواج کردم

😡فقط طلاق😡
نه زمانی میگن عادی میشه ک طرف همه چیز تمومه قیافش و اخلاق نداره اینجاس ک میگن اخلاق مهمه نه قیافع اگ ...

اگه چیزی تو ظاخرش مثل اون چیزایی ک بالا گفتم مثلا موهاش یه کم ریخته بود زد تو ذوقم چی ؟ 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا