2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گندم و آب و پیاز نگینی بزار رو حرارت .اب رو جوری بریز که دوباره نخای آب اضافه کنی اگر هم لازم شد آب جوش بریز ولی سعی کن همون اول آب کافی بریزی.جوش اومد کف روش رو بگیر .فقط یه نکته داره که اصلا اصلا دیگ رو هم نزنی تا با حرارت ملایم بپزه.اگه هم بزنی ته میگیره و مدام باید وایسی هم بزنی بعد هم لعاب نمیده زیاد.پس همش نزن اصلا حرارت ملایم باشه.

بعد از پنج ساعت حرارت رو خاموش کن و با پشت قاشق گندمای پخته رو بکش به دیواره دیگ حسابی له میشه .فلفل سیاه پودری کمی بزن.چوب دارچین بزن ولی بعد چوبو در بیار .پیاز داغ هم نگینی و طلایی نه سوخته 

خدایااااااا شکرت ❤️

گندم پخته رو بزار کمی سرد بشه بعد با مخلوط کن یا خورد کن بزن له له میشه .اینا برا خونگی و حجم کم خوبه.هلیم فروشا دستگاه بزرگ دارن.

من له له بشه دوست ندارم مثل فرنی میشه.کمی رو میریزم داخل مخلوط کن باقی رو با پشت قاشق له میکنم 

خدایااااااا شکرت ❤️