2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره برم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 55 پست

بعدشم کارش چیه؟ میتونه در طول روز بیاد دنبالت؟

ز بزن بهش بگو بیا دنبالم فلان جا کار دارم..اون سلیطس تو سلیطه تر باش بخدا ک جواب میده..یا اگه میخای با روی خوش باشه سیاست داشته باش

شب ک میاد وسیله اماده کن واسا دم در بگو بریم بیرون 

یا خودت اماده شو خاست بیاد خونه ز بزن بگو امشب منتظرتم بریم بیرون

باهاش بگو بخند تاثیر اینچیزارو توت ببینه خودشم مشتاق بشه واسه بیرون رفتن باهات

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۲۰

۴ سالم هست ازدواج کرده یعنی ۱۶!!

وای این آدما مریض عمدا دنبال بچه هااا میرن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
چندسالشه مگه استارتر!!😨

20
4 ساله ازدواج کرده

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

۴ سالم هست ازدواج کرده یعنی ۱۶!!وای این آدما مریض عمدا دنبال بچه هااا میرن

بنظر من دوره دوره ایه که دختر پسرا باید از20سالگی تااازه وارد رابطه دوستی بشن با عقل سلیمو در نظر گرفتن قصد و شرایط طرف مقابل بعد از اینکه به یه شناخت نسبی بهش رسیدن بعد چند ماه رفتو آمد تازه تصمیم بگیرن که میخان ازدواج کنن یا نه

کاربری دونفر

اسی من تاپیکاتو خوندم یه فکری به ذهنم رسید

بگو مثلا یه چیزز تو مغازه بفروشه که تو بخشی از اونکارو بکنی

یعنی چطور؟

مثلا از یه جا یه محصولی بگیره فله

بعد تو بسته بندی کنه تو خونه و اون ببره در مغازه بفروشه

اینجوری کارش،بهت گره میخوره میارتت وسط 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
بنظر من دوره دوره ایه که دختر پسرا باید از20سالگی تااازه وارد رابطه دوستی بشن با عقل سلیمو در نظر گر ...

حقیقتا

شدیدا معتقدم کسایی ک دختر بچه میگیرن و بعدم زندانیش میکنن

خودشون یکااری اون بیرون میکنن ک انقدر بدبین و بدذات میشن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
حقیقتاشدیدا معتقدم کسایی ک دختر بچه میگیرن و بعدم زندانیش میکننخودشون یکااری اون بیرون میکنن ک انقدر ...

وااای دقیقا هم همینه

ما یکی از فامیلامون زنشو دختراشو تو خونه حبس میکرد رسما زنش دکترم تنهایی نمیتونست برا با مادر من میرفت تا سر کوچه نمیتونست بره

دختر بزرگشو نذاشت دانشگاه بره زودم شوهرش داد

پارسال خدا رسواش کرد همه فهمیدن 7،8ساله زن دوم گرفته

کاربری دونفر
وااای دقیقا هم همینهما یکی از فامیلامون زنشو دختراشو تو خونه حبس میکرد رسما زنش دکترم تنهایی نمیتونس ...

دقیقا همشون همینن

وگرنه کسی ک خودش سالم و نرماله چراا زنشو زندانی میکنه!؟؟

استارتر حواستو جمع کن چشماتو باز کن

دقیقا همشون همیننوگرنه کسی ک خودش سالم و نرماله چراا زنشو زندانی میکنه!؟؟استارتر حواستو جمع کن چشمات ...

دقیقا اگه ادم یه همچین شوهری داره که بد دله و اذیت میکنه و ناراحتی زنش اصلا براش مهم نیست تا بچه دار نشدن باید یه فکری به حال زندگیشون بکنن یا برن پیش روانشناسو مشاور خودشونو درست کنن یا جدا شن

کاربری دونفر
وای اصلا اجازه ی بیرون نمیده یا قرآن تنهایی برم بیرون که خانوادش واویلا میکنن اصلا هیچ کدوم از جاری ...

اون بهت اعتماد نداره حالا به هردلیلی(مثلا مغز معیوب خودش) 

باید جلب اعتماد کنی