2777
2789
عنوان

مامانای کلاس اولی میاین

82 بازدید | 13 پست

فردا چیکار میکنید؟به ما گفتن اصلا مادرارو نمیذاریم 

من نمیدونم باید یکسره دم درباشم ۵ردارو یا ول کنم بیام که میترسم بقیه مادرا برن تو بعد اینجوری بچه منم گریه میکنه مامان میخوادکیف سنگینو چجوری ببره کلی وسایل گفتن بیاره ازونورم اولینباره با همه سن بالایی هاهم هست 

یعنی مدرسه حواسشون از بین ۶۰۰ تا به این هست؟

در کل شما چیکار میکنین؟

باید چیکار کرد؟تا کی باید پشت در موند؟

من بچه کوچولو هم دارم

مگه‌جشن شکوفه ها رو نرفتین؟

به جز اون رور دیگه اجازه موندن مادرا رو نمیدن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره گریه میکرد این چون همه مادرا بودن اگه باز گریه کنه موندم چیکار کنم هیچی نمیدونم

بزار تنها بره

احتمال خیلی زیاد با جو اونجا کنار میاد

اگر یه درصد خیلی گریه کنه بهت زنگ‌میزنن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
پس یکم براش جدید است شرایط مدرسه فردا همراهش برو ولی نمی‌گذارم داخل برید خودشون مواظب بچه ها هستن با ...

اره ولی در مورد روال مدرسه چی باید یاد داد؟مثلا کدوم صفه ؟کلاسو گم نکنه

بزار تنها برهاحتمال خیلی زیاد با جو اونجا کنار میاداگر یه درصد خیلی گریه کنه بهت زنگ‌میزنن

یعنی از روز اول که فرداست تنهاش بذارمو بیام؟حتی بین زنگی هم نباید دید؟درستش چیه؟

اره ولی در مورد روال مدرسه چی باید یاد داد؟مثلا کدوم صفه ؟کلاسو گم نکنه

نترس همه این کارا رو بهشون یاد میدن

یعنی از روز اول که فرداست تنهاش بذارمو بیام؟حتی بین زنگی هم نباید دید؟درستش چیه؟

نه عزیزم هیچ کدوم لازم نیست

نگران نباش

اولیای مدرسه اولین سالشون نیست که کلاس اولی دارن

تجربه دارن