2777
2789
عنوان

برگشته میگ عرضه نداری پول دربیاری

286 بازدید | 28 پست

باید با دختر ۱۶ ساله ای ک ۳۰ میلیون مس یواشکی فروخته رفته جنس خریده بار طده رفته ی شهر دیگ فروخته با ۳۶ تومن پول نقد برگشته 

چیکار کرد 

با ی ادم سرکش مثل این؟؟؟ کلا هیچ ترسی نداره انگار ن انگار میتونن کلی بلا سرت بیارن ساعت ۳ شب رسیده شهرمون فک کن ی دختر ۱۶ ساله😑😑😑

هنو میگ شماها عرضه ندارید پول دربیارید تواهرم تو خونه حبسش کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینقدر نترس بودم تو این سن 😑اگه بگم تو این سن چیکار کردم و کجا رفتم اول کع باور نمیکنید دوم پراتون میریزه

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
چه از این نظر نمیبینید که چقدر شجاعت داشته بچه ها کارآفرین بدنیا میان این ماییم که تبدیل به کارگرشون ...

عزیز من کم کسری نداره .... کلا هرچی بیشتر بهش پول میده خواهرم حریص تر میشه انگار هیچی راضیش نمیکنه .....

منم همینقدر نترس بودم تو این سن 😑اگه بگم تو این سن چیکار کردم و کجا رفتم اول کع باور نمیکنید دوم پر ...

چیکارکردی

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

چه یه مشت بی عقلم اومدن میگن دمش گرم و اینها

دور ازجون دختر ساعت ۳ نصفه شب چجوری بیرون باشه بعد همینا اگه تعرضی چیزی بشه خدایی نکرده میگن پول ارزش نداشت تقصیر خودتونه

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
عزیز من کم کسری نداره .... کلا هرچی بیشتر بهش پول میده خواهرم حریص تر میشه انگار هیچی راضیش نمیکنه . ...

خب همینه دیگه آدمای موفق همینن راضی نیست به واشته هاشون وین خوبه اتفاقا بنظرم حبسش نکنید باهاش بحرفید هر کاری ساعتی داده نصف شب مناسب نیس و چه خطراتی داره شما با حبس کردنش دارین بهش ظلم میکنید

منم همینقدر نترس بودم تو این سن 😑اگه بگم تو این سن چیکار کردم و کجا رفتم اول کع باور نمیکنید دوم پر ...

عزیزم من ادنی مثل این ندیدم تو زندگیم 

خواهرم گف از دیج ی کالا برا خودت میخای هدفون بخر 

بی اجازه ورداشته ۱۵ تا هدفون خریده رفته به موبایلی ها فروخته 😑😑😑

یا میره مغازه لباس بخره میگ مارک نباشه ورنمیداره انگار بچه نخست وزیره 

هرجی بیشتر پول میبینه حریص تر میشه انگار

چه یه مشت بی عقلم اومدن میگن دمش گرم و اینهادور ازجون دختر ساعت ۳ نصفه شب چجوری بیرون باشه بعد همینا ...

دوست عزیز بحث ساعتش نیست در کل دختره مشخصه شجاعت و جنم داره ما میگیم حبس کردنش اشتباهه باید از مسیر آگاهش کنن نه این که کلا زندانیش کنن

چه یه مشت بی عقلم اومدن میگن دمش گرم و اینهادور ازجون دختر ساعت ۳ نصفه شب چجوری بیرون باشه بعد همینا ...

حرف منم همینه یا میگ من نمیخام درس بخونم مجازی بنویسید منو مدرسه فقط برم امتحان بدم یا میگ نمیدونم میخام زبان یادیگیرم فقط نمیخام برم مدرسه 

کاراش مث ادم نیس بخدا

2810