2777
2789
عنوان

دستشویی کردن دخترم

238 بازدید | 11 پست

سلام مامانا دخترمو ٨ روزه از پوشک گرفتم جیششو کامل میگه ولی پی پی نمیکنه الان ٣ روزه نکرده هر چی هم بهش میدم بخوره باز همینه

پی پی هم داره ها ولی تا میاد جلو شو میگیره

از خود پی پی هم نمیترسه چون قبلاً بارها دیدتش

شوهرم دعوام می‌کنه میگه آمادگی نداشته گرفتیش همش هولی

ولی وقتی کامل جیششو میگه خب آمادگی داشته دیگه

میبریمش توالت میشونمش نیم ساعت براش کتاب میخونم شعر میخونم حرف میزنم باز نمیکنه اصلا زور نمیزنه یعنی تا بیاد

بردمش توالت ایرانی آب گرم گرفتم بهش پشتشو ماساژ دادم بازم نمیکنه

به نظرتون چیکار کنم دستشویی کنه

چند وقتشه؟ من دخترم 2 سال و دو ماهشه موندم چ کنم قبلا تمرینش دادم پی پی نمیکنه ولی تو دستشویی 

ای پرنده ی مهاجر، سفرت سلامت اما.... به کجا میری عزیزم، قفسه تموم دنیا روی شاخه های دوری، چه خوشی داره صبوری؟ وقتی خورشیدی نباشه، تا همیشه سوت و کوری....... ای دهنت اقای قمیشی با غم این اهنگت😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید شکمش سفته بهش آلو بده یا خاکشیر با آب گرم

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی دیگه عواقب تعلیقی یا قهوه ای شدنت دست خودته گلللم🤣لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

من این تجربه رو داشتم پوشک رو از پاش برندار ولی برای جیش ببرش اینجوری مدفوع رو در پوشک انجام میده بچه گناه داره یبوست میشه . تاپیک گرفتن پوشک منو بخون راه حلمو نوشتم

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

دختر من دو سال و نیمشه هر وقت جیش و گی گی داره میگه ولی فقط باید پوشک باشه که بکنه کارشو چند بار خاستم از گوشک بگیرم جیشش میاد جلوشو میگیره بعد هم خودشو خیس میکنه میگه میترسم نمیدونم چیکار کنم هر وقت جیشش میگیره میگه پوشکم کن میبرمش دستشویی یا میشونمش تو قصری میگم جیش کن میگه نه دستشو میگیره جلوش پاهاشو میچسبونی بهم گریه میکنه میگه میترسم پوشکم کن😞

بی تعلق به جهان باش که آزاد روی.... 🖤🕊️