2777
2789
عنوان

صدای نفس های بچمو بیاین بشنوید توروخدا چرا اینطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیدار کن. بچه. رو. ببر یه. دکتر خوب

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

سلام 

بوی سرخ کردنی توی خونه نپیچه

دود سیگار و اسپند

عطر و ادکلن در بسته توی کمد دربسته هم نداشته باش

چه رسد به استفاده

پرنده و حیونن خونگی نگه ندار

ملحفه بالش و تشکش رو زود به زود بشور

کاکائو و خوراکی هایی که مواد نگه دارنده داره نده بخوره 

مواظب باش سرما خوردگی نگیره

هر که سرما خورده است

نذار دور بچه بیاد

بچه رو نبوسید

بخور سرد توی خونه داشته باش

هیچ چی غیر آب توی بخور نریز

اسپری هایی که گرفتی خوب نیستن اصل نیست فک کنم هندیه اصلشو هر جایی نداره باید بگردی ،اصلش سالباتامول ...

مرسی از راهنماییت عزیزم❤

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲
سلام بوی سرخ کردنی توی خونه نپیچهدود سیگار و اسپندعطر و ادکلن در بسته توی کمد دربسته هم نداشته باشچه ...

مرسی از راهنماییت 

اتففاقا دکترشم همین چیزا رو گفت

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲
بیدار کن. بچه. رو. ببر یه. دکتر خوب

عزیزم بالاتر توضیح دادم 

تو خواب نفساش آرومه

الان بیداره

توی بیداری یهو اینطوری میشه نفساش

آخه میدونی چیهچند وقت پیش رفتیم شهرستان خیلی حالش بهتر شد برگشتیم خونه خودمون باز شروع کرد😫

حتما تست پوستی بگیرید بفهمید دقیقا به چی حساسه شاید مواردی بود که میشد با یکی دو تا اقدام کامل حلش کرد 

بچه یکی از نزدیکانم به پرز پتو آلرژی داشت همه پتو ها رو ملحفه دوخته بود تمام فرش ها رو هم روش روفرشی انداخته بود باید بفهمید دقیقا به چی حساسیت داره و حلش کنید 

تهرانی ؟ به گزینه رفتن به یه شهر خوش آب و هوا تر فکر کردید اصلا ؟ حتی اگر از تهران یه کم دور بشید هوا آلودگی کمتری داره 

من جاتون بودم اگر می‌فهمیدم بخاطر آلودگی هواست حتما به این گزینه جدی تر فکر میکردم 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
عزیزم بالاتر توضیح دادم تو خواب نفساش آرومهالان بیدارهتوی بیداری یهو اینطوری میشه نفساش

اره. خوندم  کامتتو😪😪 پیگیر. جوجه. باش   کهنه. نشه  مریضیش

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم