2777
2789
عنوان

مهدکودک تابان در جردن

110 بازدید | 5 پست

سلام… کسی هست که در مورد مهد کودک تابان خیابان جردن اطلاعاتی داشته باشه یا بچه اش رو تو این مهد گذاشته باشه، برای پیش ۱، میشه نظرتون رو بگید چطور بود؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من و خواهرم هردو چندماه بچه هامون و گذاشتیم اونجا و بعد جاشون و عوض کردیم.بخوام‌تجربه م و بلاهایی که سرمون آوردن و‌بگم خیلی طولانی میشه. جای افتضاحیه خیلی مهدهای بهتر هست تو جردن. مدیریت نالایق و کادر افتضاحشون که نگم برات. یه مدیر به اسم انصاری دارن که مثل سگ پاچه میگیره بیچاره مریض اعصابی چیزیه بیماره اصلا. حتی بلد نیست‌چطور صحبت کنه. بچم بارها از دست رفتاراش تو‌خونه گریه کرده که سرش داد زده از کلاس کشیده ش بیرون و بزور دستش و کشیده. 

رئیسش هم خواهرم یبار فقط موقع معرفی مهد دیده بودش و تمام.. ما فقط موقع پول دادن اسمش و شنیدیم. فقط میخوان پولت و بگیرن دریغ از یه کلمه آموزش. اسمش مهد زبانه ولی هیچی به بچه م‌ یاد ندادن. جشن میلیونی با جیب ما میگیرنو با دوتا آبنبات و مارشمالو سرمون و شیره میمالن برو مهد های دیگه جشنشون و ببین چخبرههه. من بعد صحبت با چند مادر دیگه چیزای خیلی بدی شنیدم که چندبار بچه ها رو ظاهرا انداخته بودن انباری که بچه خودمم پرسیدم ازش گفت بردنشون انباری و معلم هم انگار باهاشون بوده و از سرما میلرزیدن و گفتن جیکتون درنیاد نمیدونم قضیه چی بوده ولی وقتی پیگیر شدم همون خانوم مثل سگ تو روم پارس کرد خدا نگذره ازشون.