عزیزم من و خواهرم هردو چندماه بچه هامون و گذاشتیم اونجا و بعد جاشون و عوض کردیم.بخوامتجربه م و بلاهایی که سرمون آوردن وبگم خیلی طولانی میشه. جای افتضاحیه خیلی مهدهای بهتر هست تو جردن. مدیریت نالایق و کادر افتضاحشون که نگم برات. یه مدیر به اسم انصاری دارن که مثل سگ پاچه میگیره بیچاره مریض اعصابی چیزیه بیماره اصلا. حتی بلد نیستچطور صحبت کنه. بچم بارها از دست رفتاراش توخونه گریه کرده که سرش داد زده از کلاس کشیده ش بیرون و بزور دستش و کشیده.
رئیسش هم خواهرم یبار فقط موقع معرفی مهد دیده بودش و تمام.. ما فقط موقع پول دادن اسمش و شنیدیم. فقط میخوان پولت و بگیرن دریغ از یه کلمه آموزش. اسمش مهد زبانه ولی هیچی به بچه م یاد ندادن. جشن میلیونی با جیب ما میگیرنو با دوتا آبنبات و مارشمالو سرمون و شیره میمالن برو مهد های دیگه جشنشون و ببین چخبرههه. من بعد صحبت با چند مادر دیگه چیزای خیلی بدی شنیدم که چندبار بچه ها رو ظاهرا انداخته بودن انباری که بچه خودمم پرسیدم ازش گفت بردنشون انباری و معلم هم انگار باهاشون بوده و از سرما میلرزیدن و گفتن جیکتون درنیاد نمیدونم قضیه چی بوده ولی وقتی پیگیر شدم همون خانوم مثل سگ تو روم پارس کرد خدا نگذره ازشون.