2777
2789
عنوان

ماه اخر حاملگی به دادم برسید

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 51 پست
خدا نکنه عزیزم.❤️❤️۳۷ هفته ولی چون دوقلو هستن خیلی بهم سخت می گذره خیلی،،،دکترمم هی میگه تا ۳۸ هفته ...

وای وای 🫣 ببین بعد دنیا اومدنشون چی قراره بکشی

خدا سلامتشون کنه 

هردو دخترن؟

من که دیگه حاضر نیستم دوباره حامله بشم

راستی طبیعی دوقلو باردار شدی؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥺 وای وای خیلی سخته هفته چندی؟

من الان سی و شش هفته و شش روزم وزنمم از اول کم بود الان انقدر چاق شدم استخونام داره منفجر میشه از درد لگن شبا خواب ندارم فقط به سلامتی این چند هفته بگذره خدا ان شاءالله به همه ی اونایی که دلشون بچه میخواد بده 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
وای وای 🫣 ببین بعد دنیا اومدنشون چی قراره بکشیخدا سلامتشون کنه هردو دخترن؟من که دیگه حاضر نیستم دوب ...

آره تازه سختیام شروع میشن....

ممنون عزیزم،،همچنین

هر دو دخترن ولی ناهمسان

آره طبیعی باردار شدم خودم اصلاً به هیچ وجه به دوقلو داشتن فکر نمی کردم،،یعنی جور بود هر کی می گفت دوقلو دوست دارم من تعجب می کردم.😂😂

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

من الان سی و شش هفته و شش روزم وزنمم از اول کم بود الان انقدر چاق شدم استخونام داره منفجر میشه از در ...

چیکار میکنی با این درد؟ من بخدا از درد فقط گریه میکنم حس ناتوانی شدید دارم

وقت زایمانت کی هست؟ طبیعی یا سزارین؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره تازه سختیام شروع میشن....ممنون عزیزم،،همچنینهر دو دخترن ولی ناهمسانآره طبیعی باردار شدم خودم اصل ...

من شوهرم عاشق بچه هست میگه باید ۳ تا بچه داشته باشیم  میگم من غلط بکنم دوباره حامله بشم میگه بریم دکتر دومی رو دوقلو حامله بشی

راستش من دوست دارم یه دختر داشته باشم میترسم دوقلو پسر بشن واقعا دیگه میمیرم 🫣 ناشکری نمیکنما بابت پسر ولی واقعا توان نگهداری سه تا پسر رو ندارم 🫥

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چیکار میکنی با این درد؟ من بخدا از درد فقط گریه میکنم حس ناتوانی شدید دارموقت زایمانت کی هست؟ طبیعی ...

هیچی فقط تحمل میکنم شبا خواب ندارم هیچ کسی هم درکم نمیکنه همه فکر میکنن دارم ناز میکنم 

تاریخ دقیقش مشخص نیست دکترمم مسافرته اصلا معلوم نیست طبیعی ام یا سزارین یعنی از استرس دارم میمیرم من اصلا نمیتونم به طبیعی فکر کنم حتی خیلی میترسم دعا کنین دکترم سزارینم کنه و زودتر برگرده من همین طور بلا تکلیف موندم 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
من شوهرم عاشق بچه هست میگه باید ۳ تا بچه داشته باشیم میگم من غلط بکنم دوباره حامله بشم میگه بریم دک ...

بگو بذار اول این یکی انشالله به دنیا بیاد،،سختیاش رو تجربه کنیم بعد اگه حال و حوصله ای موند انشالله دومی.😍😂

انشالله دختر دار هم بشی،،شایدم دختر بشن هر دو یا یکیشون از کجا معلوم.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

هیچی فقط تحمل میکنم شبا خواب ندارم هیچ کسی هم درکم نمیکنه همه فکر میکنن دارم ناز میکنم تاریخ دقیقش م ...

من کاملا درکت میکنم♥️ 

من خودم خواستم ازش سزارین بشم قبول کرد و‌ تاریخ داد بهم

ولی اکثر بیمارستانا بچه اول رو میگن باید طبیعی باشه سز کنی ازاد میشه

ولی دکترت احتمالا بنویسه که مثلا بخاطر فلان دلیل ما سز کردیم در اینصورت بیمه پوشش میده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو بذار اول این یکی انشالله به دنیا بیاد،،سختیاش رو تجربه کنیم بعد اگه حال و حوصله ای موند انشالله ...

درک نداره که 😞

همون دیگه حاملگی دوم رو دوقلو حامله شدن ریسکه 😂

خدا ایشالا دوقلو هات رو برات حفظ کنه و عاقبت بخیرشون کنه انشالا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من کاملا درکت میکنم♥️ من خودم خواستم ازش سزارین بشم قبول کرد و‌ تاریخ داد بهمولی اکثر بیمارستانا بچه ...

به خدا پولش مهم نیست هرچند که جور کردنش برام سخته اما شوهرم قراره وام بگیره من فقط میخوام دکترم قبول کنه هزارتا نذر و نیاز کردم که قبول کنن 

ما مشهدیم اینجا خیلی سخت میگیرن برای سزارین 

به خدا پولش مهم نیست هرچند که جور کردنش برام سخته اما شوهرم قراره وام بگیره من فقط میخوام دکترم قبول ...

این دکترا اسیر پولن پول اضافی میگیره سزارین میکنه نگران نباش اصلا 

مخصوصا بیمارستان خصوصی دولتی کارت زاره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درک نداره که 😞همون دیگه حاملگی دوم رو دوقلو حامله شدن ریسکه 😂خدا ایشالا دوقلو هات رو برات حفظ کنه ...

حاملگی دوقلویی کلاً ریسکه.😢😢

فداتشم ممنونم.😘😘همچنین عزیزم انشالله گل پسرت بهترینا براش رقم بخوره و به سلامتی انشالله بغلش بگیری.

2810