2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالم زیاد اوکی نیست ولی میگم...

روزای دوشنبه ما رو می بردن یک مدرسه دیگه واسه ورزش...توی سال ورزش اون مدرسه ورزش می کردیم...یک روز که رفتیم...روبه رو مدرسه که می رفتیم یک مدرسه پسرانه بود پنجره های مدرسه پسرانه رو به حیاط مدرسه دخترانه ای بود که ما می رفتیم...توی حیاط منتظر بودی بیان در سال ورزشی رو باز کنن...پسرا از پنجره اویزون شده بودن با نیش باز ما رو نگاه می کردن منم بلند داد زدم برادرا اشتباه می زنید تخته مستقیم هست نه اینوری    

چشم‌دنیا‌بشود‌کور،تو‌مستانه‌برقص🍃🤍

هنرستان بودم

هر ثانیه دعا میکردم تموم شه فقط 😂😂😂

فقطط عاشق کلاسای تخصصیم بودم

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

بزرگترین خلافمون این بود ک کلاس ما قبلا دفتر بود، زنگ مدرسه تو کلاس ما بود وسط کلاس معلم میخاست امتحان بگیره یکی از بچه ها زنگو زد کل مدرسه ریختن حیاط وقت تلف شد امتحان کنسل

بعدش دیگ اومدن زنگو غیرفعال کردن

حالم زیاد اوکی نیست ولی میگم...روزای دوشنبه ما رو می بردن یک مدرسه دیگه واسه ورزش...توی سال ورزش اون ...

وایی پسرا وقتی جالب میشن که به دختر میره تو مدرسه شون دهنتو سرویس میکنن

2810