2777
2789
عنوان

تعبیر این خواب چیه🥲🥺

62 بازدید | 14 پست

خواب دیدم بچه دار شدم اینقدر گوگولی و ناززز بوددد 

با نامزدمم کنار هم راه می‌رفتیم همینطوری نگاش میکردم یهو آورد یالا بخاطر شیری که خورده بود 

نامزدمم عصبی می‌گفت کسی نبینش😐🤣

وای من بچه میخواممم😭ی حسه خوبی بود واقعا انگار مامان شدن بودم😭من عاشق بچم

بچه دختر بود؟

بشه دیدونه زار و پریشون شده بی احتیاطی کرده حالا پشیمون شده😂❤️ زیاد حوصله بحث با آدمای احمق رو ندارم هر وقت جوابت رو ندادم اینو تو مغزت پلی کن🙂🦋✨کیدرامر و کیپاپر هسدم تو این تاپیکا تگم کنید پلیز✈️✨🇰🇷بنده رو میتونید صدا کنید کوک الفن العظم😎😂حتی ولد واید جذابم میتونید صدا کنید بسسسسس ک جذابممممم😂💔🤝ENFP هسدممممم❤️✨🤝تهکوکرممممم و بهش افتخار میکنم😎✨🚬✊🏻사랑해요❤️✨BTS-ARMY-FOREVER

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطمعن نیسم ولی احتمالا

میگه تعبیرش میشه خوشبختی و ثبات تو زندگیت و تمایل به داشتن فرزند و اینکه درکه نیاز به مراقبت و محبت بیشتر از دیگران

بشه دیدونه زار و پریشون شده بی احتیاطی کرده حالا پشیمون شده😂❤️ زیاد حوصله بحث با آدمای احمق رو ندارم هر وقت جوابت رو ندادم اینو تو مغزت پلی کن🙂🦋✨کیدرامر و کیپاپر هسدم تو این تاپیکا تگم کنید پلیز✈️✨🇰🇷بنده رو میتونید صدا کنید کوک الفن العظم😎😂حتی ولد واید جذابم میتونید صدا کنید بسسسسس ک جذابممممم😂💔🤝ENFP هسدممممم❤️✨🤝تهکوکرممممم و بهش افتخار میکنم😎✨🚬✊🏻사랑해요❤️✨BTS-ARMY-FOREVER
مرسی عزیزم

خواهش میکنم خوشبخت شی عزیزم در کنار هم به پای هم فسیل شید😂✨🦋

بپرس

گلم دیدم ک عروسی منو کراشم تموم شده بود طوری ک تو خونه بودیم نمیدونم لباس هام هم لباس روزانه بود یه بلوز سفید و یه کت تقریبا صورتی و یه شلوار کرمی دقیقا عین ست خودم بود ولی با این رنگا

خلاصه ایشونم لباس عادی روزانه ولی انگار یه جورایی تویه اتاقی بودم و فک کنم ادمایی هم دورم بودن

حس میکنم تو خواب مث این بود ک خونت جدا نباشه، پیش مادر ایشون زندگی کنی و اتاقم تو جای بلندی هم بود

لصلا نمی دونم از کجا میدونستم عروسی و منو ایشون بوده و تموم شده

بپرس

حتی امروز باز شبیه اون خوابم دیدم، 

اون کرلشم طلافروشه، دیدم تو پاساژ هست مغازش،. درحالی ک در زندگی واقعی در پلساژ نیست و بيرون هست

خلاصه دیدم ک اره ما باز ازدواج کرده ایم و در تایم نهاره ستی یه جورایی پاساژ انچنان شلوغ تیست و بهم وفت بزو از مغازه پارچه فروش برا خودت پارچه ای بگیر خودم حسابش میکنم و منم خیلی ذوق داشتم 

خلاصه رفتم داخل مغازه ینی پارچه ها ب قدری زیبا و گران قیمت بودن ک نگم 

خلاصه در بین شون یه دونه مخمر کاربنی با سنگ های سفید کارشده حتی قيمتشم یادمه حدود متری 5 میلیونی بود 

اونو میخواستم بگیرمش لحظه آخر منصرف شدم و با حالتی ناامیدواری از مغازه بیرون اومدم