2777
2789
عنوان

حالت تهوع بارداری دیوونم کرده چیکارکنم کمککک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 70 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

غذا رو خیلی سبک بخور در حد چند لقمه و در چند میان وعده میگن بوی پرتقال خوبه یه خورده آناناس بذار داخل دهنت مزه مزه کن بلکه طعم دهنت عوض بشه سیرابیم خوبه خداوند بهت صبر بده واقعا شرایط سختی داری تحمل کن تو میتونی

دارم جون میدم😭

عزیزم من خیلی بد بودم اولای بارداریم اصن رو دستم نبود

در فریز رو باز میکردم بالا میاوردم نگاه فریز میکردم میدونستم گوشت تو فریزه حالم بد میشد

هرکی بهم میرسید میگفت سیرابی یا دنبلان گوسفند بخور

یکی از فامیلامون ماما هست همراه منم باردار بود گفت دنبلان بخور منم اینجوری بودم خوب شدم

بااینکه میگن حرامه نمیدونم چیه اونا خیلی آدمای مذهبین ولی انقد حالش بد بوده گرفته کباب کرده خورده

منم دیگه به ستوه اومده بودم میگفتم زهرمارم باشه میخورم فقط یروز بدون تهوع زندگی کنم

خلاصه مامانم گرفت و کباب کرد فقط تونستم یه تیکه بزوووور بخورم همون یه تیکه کوچیک باعث شد حالت تهوعم رفت ک رفت ک رفت

الان ماه هشتم بخاطر سوزش معده میمردم همون خانم یه قرص بهم معرفی کرد خوب شدم

واقعا هرلحظه میگم خدا خیرش بده دوتا از دردامو ک خواب شب نداشتم خوب کرد

سیرابی هم دیگه امتحان نکردم با همون نصف دنبلان کباب شده خوب شدم

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای خوب شدن حالم یه صلوات مهمونم کن❤️
عزیزم من خیلی بد بودم اولای بارداریم اصن رو دستم نبوددر فریز رو باز میکردم بالا میاوردم نگاه فریز می ...

چه خوب عزیزم

منم امروز سیرابی خریدم مامانم موفق بشه پاکش کنه بخورم ببینم حالم چی میشه

چه خوب عزیزممنم امروز سیرابی خریدم مامانم موفق بشه پاکش کنه بخورم ببینم حالم چی میشه

حتما امتحان اگه خوب نشدی بهت قول میدم با دنبلان خوب بشی دیگه

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای خوب شدن حالم یه صلوات مهمونم کن❤️