2777
2789

دکتر ویتامین b6 و قرص زنجبیلی داده اثر نمیکنه😭چه گوهی بخورم من ؟

دو روزه نخوابیدم😭

الان از  شدت بیخوابی و حالت تهوع میخوام سرمو بکوبم دیوار😭کجا فرار کنم خدایا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فایده نداره لیموهم دستمه😭

من تجربشو داشتم عزیزم 

فقط باید سرگرم شی 

من سریال ترکی دانلود میکردم میدیدم ک از یادم بره 

سعی کن بیشتر سریال طنز ببینی 

روحیه و حفظ آرامش هم تو این دوران خیییییلی مهمه خیییییللیییییییییییی 

منم همین بودم تا ماه پیش الان خیلی بهترم از سه رد کنی بهتر میشی متاسفانه هیچی بهترش نمیکنه جز قرص دیمترون که دکتر داد روزی دوتا میخوردم حالم خوب میشد شیرابی هم تاثیر داره

فایده نداره لیموهم دستمه😭

برای منم دعا کنید خدا بهم نی نی بده🤲🏻🥺

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"

برو دکتر ضد تهوع میده بعدم من دومدل گرفتم از هرکدوم تست کردم اولی قوی بود نخوردم دومی سازگار بود استفاده کردم

نه تو می مانی ونه اندوه ونه هیچ یک از مردم این آبادی 
منم همین بودم تا ماه پیش الان خیلی بهترم از سه رد کنی بهتر میشی متاسفانه هیچی بهترش نمیکنه جز قرص دی ...

امروز دکتر آنلاین وقت گرفتم 

یه قرص زنجبیلی داد 

یه قرص b6 

خدا زلیلش کنه تاکید کردم که حالم داغونه ها توجه نکرد

2810