2777
2789
عنوان

تخت نوزاد

71 بازدید | 14 پست

سلام دوستان شبتون بخیر

من باردارم و دنبال تخت و کمد بچه ام انقد قیمتا بالاس که اصن نمیدونم چکار کنم قرار شد این ماه که شوهرم حقوقشو گرف بخرم ولی واقعا هیچی نموند همش میره برای قسط و وام ...

میخواستم بگم لطفا اگه کسی برای فروش با قیمت مناسب داره یا کسیو میشناسه که کمک میکنه بهم بگه لطفا خیلی ممنون میشم 🙏

تو باسلام قیمتای مناسب پیدا میشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا اونجارو هم نگا کردم قیمتاش خیلی بالاس ، دیوار یکم بهتره ولی بازم تخت ی قیمته کمدش ی قیمت جدا

دیگه 10 15 تومن که باید هزینه کرد

نسبت به برندا و مدلای دیگه خیلی ارزونن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
2805
وااای من میگم ۳ تومن برام زیاده شما میگی ۱۵

چی بگم والا

الان واسه بچه اوردن باید 100 میلیون تو حساب باشه

چی بگم والاالان واسه بچه اوردن باید 100 میلیون تو حساب باشه

اون ک اره ولی اصن وضعیت ی جوری شده هر کار میکنی باز هیچی نمی مونه ، دلم خوش بود این ماه میخرم برا بچم باز نشد 

اون ک اره ولی اصن وضعیت ی جوری شده هر کار میکنی باز هیچی نمی مونه ، دلم خوش بود این ماه میخرم برا بچ ...

برنامه ریزی و پس اندازی برای بچه نداشتین؟

اینجوری که خیلی سخت میشه😢

برنامه ریزی و پس اندازی برای بچه نداشتین؟اینجوری که خیلی سخت میشه😢

ن اصن وقتی اتفاق افتاد ک منتظرش نبودم واقعا ، قرعه کشی نوشتم گفتم در اومد یکم از وسایلاشو میخرم ولی الان تخت خیلی واجبه بخام چن ماه دیگم بخرم هر روز گرون تر میشه

ن اصن وقتی اتفاق افتاد ک منتظرش نبودم واقعا ، قرعه کشی نوشتم گفتم در اومد یکم از وسایلاشو میخرم ولی ...

گهواره بگیر

هم قیمتش خیلی کمتره هم کاربردش مثل تخته

فعلا که حالا حالاها بچه تنها رو تخت نمیخوابه

تو گهواره میشه تاب داد و خوابوندش بقیشم بغل مادر

تا یکی دو سال دیگه پول دستتون اومد یهو یه تخت خوب

بگیرین که کل دوران کودکی استفاده کنه نه فقط نوزادی

گهواره بگیرهم قیمتش خیلی کمتره هم کاربردش مثل تختهفعلا که حالا حالاها بچه تنها رو تخت نمیخوابهتو گهو ...

اتفاقا همینکارو خواستم بکنم ...

گهواره فقط تا یکسال میشه؟یا بیشتر 

اتفاقا همینکارو خواستم بکنم ...گهواره فقط تا یکسال میشه؟یا بیشتر

گهواره ها معمولا تا وزن 15 کیلو تحمل میکنن

سایزشونم خیلی کوچیک نیست

میشه تا دو سه سالگی هم استفاده کرد

خیلی ممنون عزیزم از راهنماییت💛

قربونت♥️ فقط چیزای کاربردی و ضروری بگیر

خیلی چیزا هستن اصلا لازم نمیشن و به کار نمیان

به مرور زمان دستت میاد چیا لازمه همونموقع میخری

قربونت♥️ فقط چیزای کاربردی و ضروری بگیرخیلی چیزا هستن اصلا لازم نمیشن و به کار نمیانبه مرور زمان دست ...

اره فعلا فقط تخت و کمد تو الویتمه ، بیشتر چیزای ضروریشو گرفتم 

2810