gol1382 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/26 تعداد پست: 97 عنوان عکس رنگی رحم خانما التماس میکنم بیاین خیلی مهمه 215 بازدید | 15 پست لطفاً راهنماییم کنید سوالامو حواب بدیدکجا انجام بدم که خوب باشه و هزینش پایینالبته اگه حاهایی که هزینه پایین میگیرن ولی کارشون مطمن نیس نمیرمچه زمانی انجام میدنحتما باید دکتر بنویسهدکتر عمومی بنویسه انجام میدن 1403/06/31 | 01:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رهااااایی عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 16548 من یادمه سالها پیش رادیولوژی کاخ انجام دادم دکتر متخصص زنان برام نوشت جای معتبر و عالی هست مگه دفترچه نداری درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!
shilka عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 2499 بعد پاکی،تا روز نهم سیکل بهترین زمان،قبلش آنتی بیوتیک ،حدود سه چهار روز قبل،و بعدش هم آنتی بیوتیک تا ی هفته،ک دکتر خودش مینویسهقبل رفتن خوردن مسکن و گذاشتن شیاف.نوار بهداشتی هم ببرین بعضیا لکه بینی با خونریزی دارن بعدش.من کرمانشاه هستممتخصص زنان واسم نوشت
gol1382 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/26 تعداد پست: 97 من یادمه سالها پیش رادیولوژی کاخ انجام دادم دکتر متخصص زنان برام نوشت جای معتبر و عالی هست مگه دفت ... آره تامین اجتماعی دارمولی میگن هزینش زیادهیعنی برم برام متخصص بنویسه برم اونحا انجام بدمنوبت اینا از قبل گرفتیچندم سیکل رفتی میشه شرایط رو توضیح بدید
gol1382 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/26 تعداد پست: 97 بعد پاکی،تا روز نهم سیکل بهترین زمان،قبلش آنتی بیوتیک ،حدود سه چهار روز قبل،و بعدش هم آنتی بیوتیک تا ... خیلی ممنون عزیزم من امروز پاک میشم روز هفتمهنمیدونم چیکار کنم فردا هم تعطیلهدکتر زنان بنویسه از کجا نوبت بگیرم اگه نرم یه ماه عقب میفتمچند وقت بعد باردار شدید مسکلی داشتید؟
shilka عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 2499 خیلی ممنون عزیزم من امروز پاک میشم روز هفتمهنمیدونم چیکار کنم فردا هم تعطیلهدکتر زنان بنویسه از کجا ... الحمدالله مشکلی نداشتم.ن باردار نشدم نزدیک دو ساله اقدام
mamanenila69 عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 902 بعد پاکی،تا روز نهم سیکل بهترین زمان،قبلش آنتی بیوتیک ،حدود سه چهار روز قبل،و بعدش هم آنتی بیوتیک تا ... همین که این خانم گفتن منم دوتا شیاف گذاشتم یادمه آنتی بیوتیک خوردممن مشهد پیش دکتر دنیا فرخ انجام دادمکوچکترین دردی برام نداشتماده حاجب هم باید خودت بخری یکم گرونهماه بعدشم باردارشدم
shilka عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 2499 خیلی ممنون عزیزم من امروز پاک میشم روز هفتمهنمیدونم چیکار کنم فردا هم تعطیلهدکتر زنان بنویسه از کجا ... برین متخصص زنان بنویسهمگه تحت نظر نیستی برو پیش همونببین نظرشون چی هست چندم سیکل بری شاید زمان بود ک همین ماه بریزمان نبود خیرش تو این بودهحالا ماه بعدو خودشون میگن کجا بری
gol1382 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/26 تعداد پست: 97 همین که این خانم گفتن منم دوتا شیاف گذاشتم یادمه آنتی بیوتیک خوردممن مشهد پیش دکتر دنیا فرخ انجام دا ... چند وقت اقدام بودی
gol1382 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/26 تعداد پست: 97 برین متخصص زنان بنویسهمگه تحت نظر نیستی برو پیش همونببین نظرشون چی هست چندم سیکل بری شاید زمان بود ک ... ببخشید معذرت میخام واقعا درسته که نباید رابطه داشته باشیم حتی محافظت شده
رهااااایی عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 16548 آره تامین اجتماعی دارمولی میگن هزینش زیادهیعنی برم برام متخصص بنویسه برم اونحا انجام بدمنوبت اینا از ... بله تا جایی که یادمه نوبت گرفتم از قبل درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!
gol1382 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/26 تعداد پست: 97 2سال یعنی فقط بخاطر عکس رنگی باردار شدید مشکلتون چی بود
gol1382 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/26 تعداد پست: 97 بله تا جایی که یادمه نوبت گرفتم از قبل ببخشید درسته نباید رابطه داشت
mamanenila69 عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 902 یعنی فقط بخاطر عکس رنگی باردار شدید مشکلتون چی بود نه عزیزم من تنبلی تخمدان شوهرم واریکوسلشوهرم عمل کرد 8ماه بعد عملش آیوآی کردم که ناموفق بود بعد ماه بعدش طبیعی باردار شدمماهی کع آیوآی کردم دکترم اجبار کرد که عکس رنگی بگیرم یه برگه داده بود اینارو انجام بدیم..یکی دیگشم پاپ اسمیر بود