2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی گفت دکتر

گفت حالتهای وسواسیش به استرسش مربوطه  کمتر بهش سخت بگیرین ارامش داشته باشه وو...درنهایت قرصیداد که البته برا تیک هست و رفع استرس

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
رو چیا وسواس داشت عزیزم ؟

اینکه شبا موقع خواب بایستی عروسکاشو از اتاق بیرون بزاره تکرر ادار یا حس ادرار داشت

تازه به سن تکلیف رسیده هربار وضو میگیره باز میگه اشتباهه بازم میخوام بگیرم با اینکه ما اصلا بهشسخت نمیگیریم .نماز میخونه میگه یه جاشو اشتباه خوندم میخوام از سر اول بخونم و اگر نخونه عذاب وحدان میگیره 

البته همه اینا باهم نبودن  هرمدت رو یه چیز حساس میشه بعد یه چیز دیگه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
اینکه شبا موقع خواب بایستی عروسکاشو از اتاق بیرون بزاره تکرر ادار یا حس ادرار داشتتازه به سن تکلیف ر ...

الهی عزیزم انشالله برطرف میشه من خودمم وسواسم گاهی ولی کنترل میکنم😑

هر سری رو ی چیزه گاهی حتما باید در بسته باشه یا رو کثیفی دست و پا و لباس خیای گریه میکنه

فکر نمیکنم اینا تو این سن عادی هستن وسواس حساب نمیشن