2777
2789
عنوان

مصاحبه فوریت پزشکی دعوت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3002 بازدید | 31 پست
حقوق پرستار ماما بهداشت فوریت همشون تو یه رنج فرقی نداره فقط پرستار و فوریت و اینا شیفت شب می‌رن کار ...

البته اینم بگم چون فوریت فقط ۸ روز درماه می‌رن سرکار خیلی تایم آزاد دارن و شغل دوم دارن اکثرا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
میگن میفرستن هلال احمر راسته؟ یا فقط اورژانسن؟

فوریت اقایون فقط اورژانس  نه هلال نمیبرن اصلا خانم و نمیدونم میخوان چیکار 

البته یک دونه تو کل کشوره زدن براشون تهران پایگاه خانما هست 

سلام اول از همه بهت تبریک میگم

برای سوالات عقیدتی کتاب مصباح خوبه ولی خیلی زیاده اگه تونستی بخونیش خیلی بهت کمک میکنه

🤍🌱ربِّ اشْرَحْ لي صَدري و یَسِّرْ لی أمری 🌱🤍پروردگارم!‌ سینه‌ام را برایم گشاده و کارم را برایم آسان گردان

من دانشجوی این رشته ام

حقوقش مثل بقیه کادر درمانه بین ۱۰ تا ۱۵ میلیون بستگی به اضافه کار و محل کار داره

برای خانم ها یا توی دیسپچ کار میکنن(کسایی که وقتی زنگ میزنین ۱۱۵ جواب میدن) یا هم که ماموریت هایی که بیمار خانم هست اعزام میشن

خود تکنسین ها هم همونایی هستن که وقتی زنگ میزنین ۱۱۵ با آمبولانس‌ میان

خب رشته ای هست که یکم استرس داره ممکنه ماموریتی اعزام بشید که سقوط از ارتفاع باشه یا تصادف رانندگی باشه ولی رفته رفته عادت میکنین من خودم خیلی از خون اینا میترسیدم ولی الان بهتر شده

⭕️برای مصاحبه هم یکم در مورد رشته بخونین که یکم اطلاعاتی داشته باشین

هر چی تقدیر نامه و لوح تقدیر حتی کلاس اول هم ببرین امتیاز داره و یکم هم امتحان بدنی داره مثل دویدن و انعطاف و اینا

من دانشجوی این رشته امحقوقش مثل بقیه کادر درمانه بین ۱۰ تا ۱۵ میلیون بستگی به اضافه کار و محل کار دا ...

ممنون از ازاطلاعاتتون 

فقط اینکه خانم ها بعد از فارغ التحصیلی استخدام دولت میشن؟؟ تو دوره دانشجویی ام حقوق داره؟

2810