2777
2789
عنوان

تجربه من از بیل زدن 😂🙂

83 بازدید | 6 پست

ا پارسال یه باغ خریدم بعد بابام مهندس عمران هست ولی بنایی هم بلده

بابام  یه جاهای رو کارگر میگرفت ولی روز های جمعه که تعطیل بود  خودش کار  انجام میداد

خلاصه تو این باغمون میخواستم یه سطح سیمانی درست کنیم برای نشستن ،،خلاصه بایام شروع کرد درست کردن سیمان،بیل زدن و اب پاشیدن  روسیمان

و من رفتم کمکش 

چون واقعا سختم بود بابام پاشه کار کنه من بشینم

از طرفی خودمم کنجکاو بودم  این کار چجوری هست و دوست داشتم یاد بگیرم که سیمان چیه شسته چیه (جالبه حتی فهمیدم از قوانین فیزیک هم استفاده می کنن تو بناییی)

اقا خلاصه ما رفتیم کمک

اول بابام یه بیل داد دستم گفت این رو بهم بزن تا سفت نشه

وای مگه انقد بیله سنگین بود

یعنی من همش فک می کردم بیل مگه یه اهرم نیست خب باید کار رو ساده تر بکنه ولی با این وزنش کار رو سخت تر می کرد  یعنی بیله سنگین تر از اون ماسه ای  بود به وسیله بیل بلند می شد   

البنه بگم که بیل زدن اصول داره که بعد دو روز کارگری کردن یاد گرفتم وقتی اصولش یاد بگیری یکم سختی کار کمتر میشه 

القصه من هر بیلی که میزنم انگار یک جون از جونام کم می شد چقققد کار سختی بود 

من بار ها شده وقتی یه کاری رو انجام میدم هم زمان ذهنم یه جای دیگه  درگیرهه

اتم اگر یک توپ باشه مجموع الکترون پروتون ونوترون فقط سه هزارم از اون توپ هست، یعنی 99/9درصد توپ خالی هست و درنتیجه  کل هستی از 99/9درصد فضای خالی تشکیل شده.... همین هست که مولانا میگه (صورت از بی صورتی آمد برون) 

موقع بیل زدن   انقد سختی کار بالا بود که اصلا نمی تونستم به چیزدیگه ای فکر کنم  فکرم ازاد ازاد بود و بدنم خسته خسته  

و بدتر از همه اینکه  تابستون بود افتاب وحشناک اذیت می کرد

وای بعدش رفتم بخوام از شدت بدن درد خوابم نمی برد 

یعنی تمام سلول های بدنم رو حس می کردم که دارن درد میکشن وباهام حرف میزنن  

واقعاا کار وحشناکی بود

یعنی شما شاید فکر کنید چون من زنم بخاطر اینکه توانایی بدنی کمتری نسبت به یک مرد دارم  واسه همین اذیت شدم،خب درسته این قضیه اثر گذار بود ولی من دقت کردم که بابام قبل وبعد بیل زدن حالت چهرش تغییر می،کنه انگار پیرتر میشه  

خلاصه که خدا قوت به همه کارگر

موقع انجام این کار فکر می کردم که اگر روزی کارگری دیدم حتما سرم خم می کنم دستشو بوس می کنم بخاطر این همه زحمتی که برای نون حلال می کشه

اتم اگر یک توپ باشه مجموع الکترون پروتون ونوترون فقط سه هزارم از اون توپ هست، یعنی 99/9درصد توپ خالی هست و درنتیجه  کل هستی از 99/9درصد فضای خالی تشکیل شده.... همین هست که مولانا میگه (صورت از بی صورتی آمد برون) 

این برا تو خاطرت برا ما زندگیست'😂

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم بیل زدم  کار سختی هست ولی حالا نه به اون سختی که شما گفتی 

و اره واقعا خدا قوت به همه ی کارگران خیلی زحمت میکشن...

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

این برا تو خاطرت برا ما زندگیست'😂

جدی 

ابزار باید متناسب با شخص باشه. درست استفاده کردن از ابزار هم مهمه.

اگه از ابزار درست استفاده کنید مطمئنا کار راحتتر میشه و خسته نمیشید.

احتمالا شما باید بیل کوچیکتری میگرفتید تا باری که جابجا میکنید مناسب توانتون باشه.

ابزار باید متناسب با شخص باشه. درست استفاده کردن از ابزار هم مهمه.اگه از ابزار درست استفاده کنید مطم ...

از بیل کوچیک ترم استفاده کردم 

ولی بازم 

خیلی خیلی سخت بود