2777
2789
عنوان

راهکار افزایش شیر

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگن یک هفته اول زایمان باید هرروز بری حماممن انجام دادمو از شدت شیر زیاد لباسمم کثیف میشد کهنه میذا ...

اول زایمان که مارو نمی زارن بریم حموم. میگه مریض میشی بدن درد و استخوان درد می گیری تا آخر عمر  .بدن هم شدید درد زده هست و تیکه پاره

معجزه شکر گزاری

فقط اب هویج

عالیه

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚

سلام عزیزم.قدم فرزندتون مبارک.ببین من تجربه ی خودم رو میگم،در مورد بچه داری به هرسختی فکر کرده بودم الا اینکه شیر نداشته باشم.من سه ماه تمام ترفندهای مختلف رو امتحان کردم و شیرم زیاد نشد که نشد،چندباری هم بهش شیر خشک دادم و بالا آورد،خیلی تو اون سه ماه روزگار بدی داشتم به اضافه ی افسردگی پس از زایمان.سه ماه بعد از تولد بچه م رشدش اصلا اصلا خوب نبود،گریه ی مدام،خواب ناکافی.خدا واقعا لطف کرد،کلا دیگه سینه م رو نگرفت،منم فقط شیرخشک دادم ،زندگیمون از این رو به اون رو شد😄بچه رشد کرد,خوابش درست شد،خودم از خوردنهای الکی و بیفایده راحت شدم ،از استرس راحت شدم.و دعا کردم بجون مخترع شیرخشک.خیلی دوست داشتم خودم شیر بدم بهش،ولی خوب قسمت نبود.الان هم که نزدیک دوسالشه ،بشدت وابسته ی شیشه شیره،میگم شکر خدا خودم شیر نمیدم وگرنه شب و روز برام نمیزاشت.من از اول تولد بچه اصلا سینه هام پر شیر نمیشد و اصلا سرریز نداشت،بخاطر همون فکر کنم خوردن شیرافزاها ،حالا هر نوعیش ،تاثیری رو من نداشت.البته فقط وقتی سویق کامل میخوردم خیلی زود اثر داشت،ولی بازم حجم شیرم کم بود یعنی اونقدر زیاد نمیشد که بچه سیر بشه‌.شما هم اگر دیدی این راهها جواب نمیده،خودت رو ناراحت نکن،بالاخره شیرخشک هم نعمت خداست،چاره ی مشکله.دعا میکنم دلت خوش باشه.