2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نباید لوسش کرد بی هیچ عنوان نباید به خواستشون رسوندشون تا بفهمن با عر عر کردن به هیچ جا نمیرسن

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
نباید لوسش کرد بی هیچ عنوان نباید به خواستشون رسوندشون تا بفهمن با عر عر کردن به هیچ جا نمیرسن

اخه مغز ادم له میشه. واقعا بی اعتنایی جواب میده؟!

الهی،،،،، نگاهی
چند سالشه ؟سر چی غر میزنه؟پسره یا دختر کامل تر شرایطتت را توضیح بده

پسر 20 ماهه. بچه خواهرم هست از نردبان تا چاقو و قیچی و هرچی که بهش مربوط نیست میخواد

الهی،،،،، نگاهی
اخه مغز ادم له میشه. واقعا بی اعتنایی جواب میده؟!

بی اعتنایی  و بی توجه ای اره کم کم میفهمه نمیشه یک ایرپاد بزن تو گوشش صداشو نشنوی البته این نظر منه مگرنه بهتره بری. از روانشناس کودک بپرسی 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
پسر 20 ماهه. بچه خواهرم هست از نردبان تا چاقو و قیچی و هرچی که بهش مربوط نیست میخواد

۲۰ ماهششه وای کاملا طبیعیه رفتارش شما طبیعی نیستین که این رفتار کودک ۲۰ ماهه براتون عجیبه اوفففف فکر کردم سه چهارسالشه خواستم راهکار بدم عزیزم زیر دوسال بچه داره محیطش کشف میکنه چون سالمه به همه چی دست میزنه شما باید وسایل خطرناک را از جلو دستش بردارید

۲۰ ماهششه وای کاملا طبیعیه رفتارش شما طبیعی نیستین که این رفتار کودک ۲۰ ماهه براتون عجیبه اوفففف فکر ...

خب عزیزم ادم نمیدونه سوال میپرسه. بعضیا مثل شما عادت دارین به همه احساس گناه بدین. طبیعی نیستین چه حرفیه. 

الهی،،،،، نگاهی
خب عزیزم ادم نمیدونه سوال میپرسه. بعضیا مثل شما عادت دارین به همه احساس گناه بدین. طبیعی نیستین چه ح ...

نی نی سایت همینجورین

بخدا فقط فاز منفی

ی نفر پرسید شربت یا آرامبخش بدم ب بچم؟ بیچاره فقط سوال کرده بود یک سیل عظیم بهش گفتن مادر نیستی. لیاقت نداری. کاش خدا بچه رو ازت بگیره و ........

😔

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸