2777
2789
عنوان

بچه ها ینی من قضاوتش کردم

319 بازدید | 25 پست

بچه ها تاپیک قبلم توضیح دادم

خالم اوضاع مالیشون خیلی بده بچه هاش ببدبختا همیشه تخم مرغ و این چیزا میخورن ک سیر شن

بعد خالم با این وضع الان دوباره بچه دار شده از قصد

من همش میگفتم چرا باید همچین کازی بکنه وقتی نداری

همونم مامان من داره کمکشون میکنه که سر کنن

ولی حالم بده میدونم اگ کسیو قضاوت کنی انقدر دنیا میچرخه که بشینی سرجاش و من نمیخوام همچین چیزیو تجربه کنم

ینی من قضاوتش کردم؟خدا سرشاهده فقط بفکر اون بچخ هاش بودم

ادمای بشدت مذهبی افراطی این بچه ها دارن کهنه های بقیه زو میپوشن اگ صدای اهنگ بیاد بچه هاشو میکشه ک حق ندازین گوش بدین

بچه ی ۴ ساله رو حجاب کامل میکنه

نمیزاره با پسز خالم که ۸ سالشهبازی کنه حتی عروسی این بچه ها ب چشم ندیدن

میوه میبینن نمیدونن چیکار کنن

هیجوقت ی دست لباس قشنگ ندارن دلم میسوزه اگه کمک هم بکنی باز بچه دار میشه 

الان حس بدی دارم نسیت به خودم هوف

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
حق داری عصبی بشیمنم منطق اینجور آدمها برام اصلا قابل درک نیست و حتی اگر نخوام هم ناخوداگاه قضاوتشون ...

من وحشتناک میترسم از کارما😔

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😕ما هم همسایه داریم  که داخل زیر زمین خونشون  ی آقا و خانم زندگی میکنم از اینا که بشدت بی فرهنگ و طرفدار آزادین مثلا داخل زیر زمین زندگی میکنن دوتا پسر دارن ی دختر دیگه هم از قصد زایید چون عاشق دختر بوده درحالی که تو خرج خودشون موندن

شوهرخالت چیکاره اس؟

نیرو خدماتی بیمارستانه فک کنم

😕ما هم همسایه داریم که داخل زیر زمین خونشون ی آقا و خانم زندگی میکنم از اینا که بشدت بی فرهنگ و ط ...

🥲🥲🥲من واقعا نمیدونم چی بگم اصا

نه بابا قضاوت کجا بودبه مامانت بگو کمک نکنه سال دیگه باز حامله شهبزارین بهشون فشار بیاد بلکه عقلشون ...

والا مامان من بهش بگی دوتاهم میزاره روش میگه بتوچه

بمیرم واسه اون بچه ها فقط

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
به مذهبی و غیر مذهبی چه ربطی داشت

دهن بچه هارو سرویس کردن نمیزارن ی اهنگ بشنوه بچه تو گرمای تابستون شال و روسری و لباس بلند 

یبار بچش روسریش افتاد یکازی کزد یجوری ب این بچه اخطار میداد ادم روانی میشد