2777
2789
عنوان

عاقا این کار شوهرم خیلییی رفته رو‌اعصابم چیکارش کنم😣😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 22 پست
وا چ لوسه 😐بهش بگو حالا چرا اینقدر بهت بر خورده بیا او هم مال متو چک کن با لحن خنده بگو بعدم بگو کن ...

ن اخه کنجکاوی نبود ی شماره تو‌ گوشیش تو‌گوشی‌خودم‌زدم‌و پروفایلش دیدم خانم بود ک بهش گفته بود ساعت۹فلان‌خونه باشید عصبی شدم نصف شب بیدارش کردم کلی سرش داد زدم حتی کتکش زدم😭😭😭😭بعد همه مدارک کامل بهم‌نشون داد حتی رفتیم اون خونه ک میخواسته قرار بذاره برا نشون دادن یه خونه شغلش املاک  کامل مدارک‌همونلحظه رو‌کرد

همیشه هیمنه همیشه وقتی ی اشتباه از طرف من باشه ک‌بدونه مقصر نیست انقد بداخلاق میشه و‌یکارایی میکنه ک‌من ب غلط کردن بیوفتم مثلا دیگ‌درس عبرت بشه برام در برابر همه اشتباهات من سخت میگیره اگ‌خودش مقصر بود اصلا اینکارارو‌نمیکرد

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب صددرصد میخاد حرصتو درارهموقعیت:وقتی دوتا آدم لجباز باهم ازدواج میکنن(به روایت تصویر)

دقیقا من بشدت بشدتتت بشدت لجبازم اونم همینطور مخصوصا وقتایی ک‌ مقصر صددرصد منم اینجوری‌میکنه 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
بدم میاد ک‌اینجوری‌میکنه‌مثلا میخواد من حساس تر بشم به گوشیش و اینکه مثلا بقهمونه کارم چقدر زشت بود ...

اهمیت ندیدید

چه لزومی داره حساسیت نشون میدید

حالا که رمز رو گذاشتن، پس کاری نمیتونید انجام بدید تا زمانی ک خودش بخواد به روال قبل برگرده

یکی از تاپیکای قدیمیت درباره خیانته واسه همین گفتم ناراحت نشو.مردی که یه بار خیانت کنه بازم میکنه و ...

برا شوهر دوستم ک من‌از طرف اون زدم ن ی تاپیک‌بلکه جندتا تاپیک زدم براش ولی از طرف خودم اصن ب دوستمم‌نگفتم‌فقط میخواستم بدونم نظر بقیه چیه 

اون دوستم هی میشینه پامیشه میگ امکان نداره مردی خیانت نکنه خیلی حساسم کرده بود

ببخشید عزیزم افکارتو پریشون کردم.💝♥️

ن عزیزم نظرتون دیگ اینجا کسی از کسی ک‌شناختی نداریم🌷

اهمیت ندیدیدچه لزومی داره حساسیت نشون میدیدحالا که رمز رو گذاشتن، پس کاری نمیتونید انجام بدید تا زما ...

خرصم‌میگیره 

چیزی اونجور ک‌میخوام‌نیستچ

برا شوهر دوستم ک من‌از طرف اون زدم ن ی تاپیک‌بلکه جندتا تاپیک زدم براش ولی از طرف خودم اصن ب دوستمم‌ ...

خب پس شوهرم پسر لجبازیه.مواظب باش بدترش نکنی.فعلا بی خیال شو خودش رمز گوشیشو بر میداره اما اگر اصرار کنی بدتر میکنه