2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حموم بوده بچم😂

عزیزم تاپیک محصولات پوستی مصی قفل بود برای سوالت مجبور شدم بیام اینجا پیام بزارم، منم برای جلوگیری از بوی تعریق خیلی از محصولاتو امتحان کردم، از پودر سنگ مرداب، پودر زاج، پودر بچه، پماد زینک اکساید، مام و غیره، چندین سال، تا اینکه دو سال پیش زیر بغلم به شدت متورم و دردناک شد دکتر متخصص رفتم سونو دادم، تحقیق کردم و متوجه شدم همه ی اون محصولات خطرناک هستنو احتمال ابتلا به سرطان سینه و سرطان لنفاوی رو به شدت افزایش میدن و علت تورم و درد زیر بغلمم همون محصولات بود، خلاصه با جست‌وجوهای مختلف متوجه شدم یه محصول طبیعی که عارضه‌ ای نداشته باشه و جلوی بوی تعریقو بگیره، استفاده از آب لیموی طبیعی خونگی هست، دو ساله بعداز حمام مثل روش استفاده از اون محصولات از آب لیمو استفاده میکنم واقعا مؤثره و بهتر از همه اینکه دیگه نگران عوارض خطرناکش نیستم دیگه