2777
2789
عنوان

بعد سزارین دچار شقاق مقعد شدم الان چهارماه گذشته

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 28 پست
قربان شماانشالا شماهم خوب بشی 💜

ممنونم ، ماله من یکی دوروزه خوب میشه، یعنی زخم نشده ولی درد داشتم 

فکر کردم‌کامل خوب شدم چون یک ماه بود مثل قبل زایمان بودم ، اما امروز بازم دیدم بازم اون نقطه به سفتی مدفوع حساسه، میترسم تا اخر عمر اینجوری باشم

یه صلوات برای نوزادم میفرستی 🙏

همیشه میمونه و اصلا نباید بذاری یبوست بشی .هر روز هویح بخور و میوه های ملین ..فصل انگور هم هست .من هر روز گلابی دو تا و دو تا هویج میخورم .سالاد و سبزی خوردن هم با غذام ...فصل پرتقال و کیوی هم به زودی میشه و ملین های خوبی  هستن .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ربطی به زور نداره بخاطر یه سری هورمونها و تغییر در ساختار پوسته ، مثلا پوست بدن و صورتم هم بعد سزاری ...

خاهر من ۹ سال پیش سزارین شد بعدش این مشکل براش پیش اومد چندین سال همش پماد و شیاف استفاده میکرد میگف خیلی معذرت میخام هربار مدفوع میکنم حتا زورم نزنم خون میاد، تازه یکم بهتر شده بود دوباره بچه دار شد اینم سزارین این سری دیگه خیلی شدید شد دسشویی رفتنی مقعدش خونریزی میکرد، رفت کلونوسکوپی گفته بودن ی زائده پلیپ مانند کوچیکه ک باید برداشته چون ممکنه رشد کنه

2805
الان خواهرتون خوب شده؟

نمونه برداری کردن خوش خیم بود یه سری دارو ها دادن فعلا تحت کنترل و درمانه ولی پزشکش گفته هرچی زودتر برداری بهتره برای خودت، از وقتی دارو‌مصرف میکنه خوبه گفته نمیخام عمل کنم ولی قرار شده هر‌چند ماه چکاب بشه مطمعن شن رشد نکرده

قبلش هم درگیر بودم .ولی دیگه نمیذارم یبوست شم .

خیلی سخته همش مراعات کردن ، مثلا من الان تو‌سفرم اینجوری شدم چون رعایت غذایی زیاد نکردم

ولی قبل سزارین ببخشید با سفت ترین مدفوع هیچ مشکلی نداشتم

اما بعد زایمانم کافیه یکم سفت باشه به مشکل میخورم

یک‌ماه رعایت غذایی خاصی نداشتم اما خوب بودم ، تا اینکه امروز بازم شروع شد

یه صلوات برای نوزادم میفرستی 🙏
خیلی سخته همش مراعات کردن ، مثلا من الان تو‌سفرم اینجوری شدم چون رعایت غذایی زیاد نکردمولی قبل سزاری ...

عزیزم منم متاسفانه تو سفر برام عود میکنه .ببین تو سفر حتما ملین همراهت باشه.مثل قرص سیلاکس ..شیاف گلیسرین ...ملین هایی که توی داروخانه هستن .