2777
2789

ولی هربار مدفوع سفت باشه اذیت میشم

مثلا یک ماه خوبم ولی کافیه یکبار سفت بشه دچار شقاق میشم

یعنی برای همیشه برام میمونه یا نه خوب میشه؟

یه صلوات برای نوزادم میفرستی 🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

میمونه.   باید مواظب تغذیت باشی تا یبوست نشی.  اگه پیشروی کنه کارت به عمل میکشه پس مراعات کن.  از پماد آنتی شقاق استفاده کن داروخانه ها دارن.   هرموقع فرصت کردی در تشت آب گرم بشین خیلی تاثیر داره برای بهبود زخم شقاق

مگه تو سزارین هم زور میدن

ربطی به زور نداره بخاطر یه سری هورمونها و تغییر در ساختار پوسته ، مثلا پوست بدن و صورتم هم بعد سزارین خیلی حساس شده

شما هم اینطوری بودین ؟

من تا بحال زایمان نکردم .  بخاطر مصرف قرص آهن یبوست بودم که باعث شقاق شد و ۴ ماه درگیرش بودم خوب نمیشد .  

ولی از خیلیا شنیدم بعد زایمان شقاق گرفتن و باهاشون مونده.  فقط باید تغذیه رو رعایت کنین تا یبوست نشین.  دکتر به من گفت اگه عمل کنی در دوران پیری دچار بی اختیاری مدفوع میشی پس بهتره با تغذیه و خوردن آب فراوان و داشتن پیاده روی روزانه و کاهش استرس ،  کنترلش کنی فقط.

من تا بحال زایمان نکردم . بخاطر مصرف قرص آهن یبوست بودم که باعث شقاق شد و ۴ ماه درگیرش بودم خوب نمی ...

پماد بهتون نداد؟ 

یعنی ۴ ماه یکسره زخم بود؟

پماد بهتون نداد؟ یعنی ۴ ماه یکسره زخم بود؟

پماد دیلتیازم بگیرین از داروخونه.  و یا پماد آنتی فیشر باریج.

اولی موثرتره.    دکتر اولی رو بهم داده بود.

اره ۴ ماه زخم بود و هر موقع که دفع داشتم درد شدید همراه با قطراتی خون میدیدم.  خیلی بد بود. 

دکتر گفت روزی دوبار به مدت ۱۵دقیقه در تشت آب گرم بشین وگرنه خوب نمیشی.  گفت آب گرم خیلی مهم تر از پماده.  

میوه و سبزی و آب فراوان مصرف کن.

یه زائده ای هم اونجا دراومده که دکتر گفت زخمت خوب شده گوشت اضافی آورده.

الانم اونجا خیلی حساسه و به محض اینکه مدفوعم کمی خشک بشه مجدد زخم میشه. 

پماد دیلتیازم بگیرین از داروخونه. و یا پماد آنتی فیشر باریج.اولی موثرتره. دکتر اولی رو بهم داده ...

ممنون از توضیحاتت عزیزم 

الهی زود خوب بشی وحساسیت اون نقطه از بین بره

2810