2777
2789
عنوان

میشه یه چیز بگیذ حالم خیلی بده اشکام بند نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا چی شده

ان شاءالله خدا خودش کمکت کنه💔

اسلامو همون طور که هست بشناس...                    همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉                              بشناس تا عاشق شی...❤                                        میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺        الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر  
چرا ؟

خیرسرم میخواستیم صبح خانوادگی بریم تفریح وگردش صبحونه بخوریم برگردیم..به خدا به خاطر شوهرم چقدرراه رفتم طوری که نفسم گرفته بود.قلبم به شدت میزد یرگیجه داشتم.. اصلا که مراعات حالمو نکرد.وقتی برگشتیم  پایین بخاطر نوشیدنی وبستنی  واسه بچه هادعواراه انداخت‌. که بلد نیستی. پخمه ای. چرا گرون خریدی.گریم گرفت..منم لب به هیچکدوم ازخوراکیا نزدم.. وقتی هم خواستم توراه اشتی کنم که تموم شه بره... بدتر کرد.که تو فقط خانوادتو دوست داری. بدت میاد بامن بیای.زنهای مردم اینجورین اونجورین...تمام راه مثل ابربهار گریه کردم..بخدا بااین حالم ناهار پختم سریع تا خواستم سفره پهن کنم گفت نیاریا.منم گذاشتم تواشپزخونه رفتم‌حمام زیر دوش زار زدم

پارسا پسرمامان😍
خیرسرم میخواستیم صبح خانوادگی بریم تفریح وگردش صبحونه بخوریم برگردیم..به خدا به خاطر شوهرم چقدرراه ر ...

عزیزم زیاد خودتو ناراحت نکن مردها تا عاقل بشن زنها رو پیر میکنن 

اینجور مواقع فقط سرسنگین رفتار کن مثلا وقتی گفت بلد نیستی گرون خریدی یه کم با اخم و جدیت بگو باشه بعد از این خودت بخر بعد از اون هم دیگه انجام نده و اگه خودش ازت خواست بگو نه من بلد نیستم البته نه با دعوا یا یه جور که تحریک به دعوا بشه با یه حالت سرسنگینو ناراحت بگو 

عزیزم زیاد خودتو ناراحت نکن مردها تا عاقل بشن زنها رو پیر میکنن اینجور مواقع فقط سرسنگین رفتار کن مث ...

ای بابا..۱۴ ساله دارم باهاش زندکی میکنم.سرسنگین که، اینجور مواقع سرسنگین میمونم تاخودش بیاد آشتی..اشتباه بود پیشقدم شدم..اصلا این حرفا که بلد نیستم. وخودت برو بخر واینا توی فرهنگ لغاتش معنی نشده..باید بلد باشی بخری...باید یاد بگیری..کلاوقتی بد خلق میشه ازهمه چیز ایراد میگیره.از صبح اعصابمو بهم ریخت چرا این کفشو کردی پای بچه.چرا این شلوارو کردی پاش. چرا یادت رفت انگور بیاری..چرا ادا درمیاری میگی نمیتونم دیگه بیام... چرافلان دوستم که توراه دیدمش وسلام کردم‌تو که رسیدی سلام‌نکردی.سلام کردنم بلد نیستی.( دوستش اصلا منوندید فاصله داشتیم) بعد میگه زبون تشکر نداری که اوردمتون بیرون.. زبونش دقیقا مثل عقرب میشه.. نیش میزنه...هرچندمیشناسمش فردا پس فردا خودش میاد اشتی. بدون اینکه یک‌ کلمه بگه ببخشید.. کلا یادش میره چی گفته.

پارسا پسرمامان😍
هوفففف ۹۰ درصد مردا ببخشید سر زبونشون نمیاد🙄

ممنون که درد ودلمو خوندی🥲..با نوشتنش هم سبکتر شدم..دیگه گریه نکردم‌.. رفتم اشپزخونه روتمیز ومرتب کردم..کتابها ووسایل مدرسه بچه ها رو مرتب واسم‌نویسی کردم..  شوهرمم هم بیدارشد خودش رفت ناهارشو از تواشپزخونه برداشت خورد رفت بیرون..تازه برگشته..با بچه ها شوخی میکنه.ومیخنده... منم‌ حتی نگاهش هم‌نکردم.🙃

پارسا پسرمامان😍
ممنون که درد ودلمو خوندی🥲..با نوشتنش هم سبکتر شدم..دیگه گریه نکردم‌.. رفتم اشپزخونه روتمیز ومرتب کر ...

قربونت عزیزم خداروشکر  ان شاءالله همیشه زندگی به کامت باشه 

آره این یه روشه برای کنار گذاشتن غم و اندوه هر وقت از چیزی ناراحت بودی تمام حرفات رو روی کاغذ بنویس انگار داری برای کسی تعریف میکنی واقعا تاثیر داره و از ذهنت کنار گذاشته میشه و آروم میشی من خودم اینو قبلا شنیده بودم ولی باور نداشتم و از ناراحتی هایی که از سالها پیش مدام توی ذهنم مرور میشد اذیت میشدم تا اینکه یکبار اونها رو نوشتم و واقعا راحت شدم