2777
2789
عنوان

بچم تو دستگاهه میشه برای سلامتیش یه حمد شفا بخونین🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 48 پست
خواهر زاده منم توی ۳۲ هفته دنیا امدبا وزن ۱۴۰۰ خیلیییییی کوچیکه۲۶روز تو دستگاه بود_خداروشکر الان‌چند ...

الهی شکر به خواهرت بگو خیلی برای دختر منم دعا کنه

اگه برات مقدوره برای سلامتی دو تا دخترام یه حمد بخون🥺🤍
نه توی ۳۳ هفته بودم

منم همین هفته بودم زایمان کردم ده روز بچم تو دستگاه موند 

انشاله فردا مرخصش میکنن

فقط شیر خودتو بده بهش من تا ده روز بچمو ندیدم ب خاطر کرونایی ک داشتم تا شیرمو دادم بهش صد گرم اضافه شد 

چشمتم روشن مامان خانوم ❤️🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباشید، این روزهای سخت هم بالاخره می گذره و بچه ها را با سلامت می برید خونه...من هم بچه ام خیل ...

خداروشکر که خوبه الان برای دختر منم دعا کن🥺

منم همین هفته بودم زایمان کردم ده روز بچم تو دستگاه موند انشاله فردا مرخصش میکننفقط شیر خودتو بده به ...

هنوز شیر براش شروع نکردن نمیتونه بخوره فقط سرم بهش وصله😭

سختی داره_نگرانی‌داره_حتی شاید خیلی رو عصابت تاثیر بزارهولی همه اینا میگذره....قویی باش❤️✨️

😘🤍

ببین باورت میشه بیاری خونه تا چشم بهم بزنی بزرگ شده فقط فقط ببند ب شیر خودت خودتم تقویت کن

ان شاء الله که همینطور باشه🥲🥺

الهی شکر به خواهرت بگو خیلی برای دختر منم دعا کنه

چشم حتما

انشالله که دختر ناز شماهم زودی خوب میشه و مرخص میشه❤️

مَـــن همــینم ڪــہ هسـتم،نیازے بــہ‌تاییدتو نیست😁❤
هنوز شیر براش شروع نکردن نمیتونه بخوره فقط سرم بهش وصله😭

ای بابا ناراحت نباش دیگه توکلت به خدا باشه تااینجاش اومده بقیش هم بسپاربخدا ،وقتی مرخص شد تگمون کن وخبربده که نینی رفته خونه

چه بسیار تقدیرها، که به تدبیرها خندیدند..........

ای بابا ناراحت نباش دیگه توکلت به خدا باشه تااینجاش اومده بقیش هم بسپاربخدا ،وقتی مرخص شد تگمون کن و ...

لحظه شماری میکنم برای اون روز 

چشم عزیزم

این دخترم که حالش بده وقتی دنیا اومد ۲ کیلو بود ولی الان تو این نه روز خیلیییی لاغر شده نمی‌دونم چند ...

عیبی نداره وزن بچه‌هات موقع تولد خوب بوده پس مشکلی پیش نمیاد دخترها همیشه مقاوم‌تر از پسرها هستن اینو خیلی دیدم

یکی مثل شما دوقلو دختر داشت آمپول ریه هم نزده بود یه هفته بود کیسه آبش سوراخ شده بود و نفهمیده بود بچه‌هاش با وزن ۱۴۰۰ و ۱۵۰۰ به دنیا اومدن یکیشون عفونت داشت بخاطر سوراخ شدن کیسه و یک مقدار اذیت شدن بخاطرش ولی خداروشکر الان یک سالشونه و حسابی بزرگ شدنو سالم و سلامتن

شما هم نگران نباش فقط اگه اجازه میدن حتما بغلشون بکن

عیبی نداره وزن بچه‌هات موقع تولد خوب بوده پس مشکلی پیش نمیاد دخترها همیشه مقاوم‌تر از پسرها هستن این ...

ممنون از پیامت کلی انگیزه گرفتم

فقط یدونش و میزارن بغل کنم اون یکی رو فقط دستاش و میگیرم🥺

ممنون از پیامت کلی انگیزه گرفتمفقط یدونش و میزارن بغل کنم اون یکی رو فقط دستاش و میگیرم🥺

عیبی نداره همینکه دستشم میگیری غنیمته

میدونم داری چه سختی میکشی منم بچم ۳۰ هفته به دنیا اومد ۱ ماه nicu بستری بود و کلی سختی کشیدم روح و روانم داغون شد ولی همیشه خدارو شکر میکنم بخاطر سلامتیش

تو هم نگران نباش انقدررررررررر مثل بچه‌ی منو شما زود به دنیا اومدن و بزرگ شدن

حدیث کسا بخون زیاد

من خیلی قرآن میخوندم وقتی کنارش بودم

راستی نذر صلوات کن برای امام حسن و مادرش فاطمه زهرا رد خور نداره حتماااااا جواب میگیری

عیبی نداره همینکه دستشم میگیری غنیمتهمیدونم داری چه سختی میکشی منم بچم ۳۰ هفته به دنیا اومد ۱ ماه ni ...

چشم عزیزم حتما همه رو انجام میدم 

خدا بچت و برات حفظ کنه ان شاء الله