2777
2789
عنوان

کاربر از این بی شخصیت تر ندیدم 😑 عکس بدون اجازه میزارید

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 39 پست
نه، این کاربر با عنوان قیافه خز و تکراری و خانواده داغون عکس اون بنده خدارو گذاشت

منم پشتش بد گفته بودم تو بقیه تاپیکام

رفتم بهش گفتم حلال کن پشتت حرف زدن ولی دیگه نگفتم تو نینی سایت🤦

گفت عیب نداره

دل نگران کودکان غزه....
چراانقدبهش حرف زدیداینجاسایتیه اکثراخانومن من خودمم چندباری عکس گذاشتمدیگه دوره عکس پخش کردن تموم شد ...

دوره پخش عکس تموم نشده یکی اینجا ازعکسا سواستفاده میکنه میزاره سایت صیغه یابی

یا بعضی خانواده هاخیلی تعصبی و سختگیرن ببینن عکس دخترشون تو فضا مجازیه شر ب ما میکنن

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجا کلی کاربر خاموش و... داره و حتی آقا نمونش وقیحدر ضمن طرز صحبتش سرشار از نفرت بود متاسفم بر ...

یعنی انقدیه نفربی ناموسه که بیادعکس دختری روکه میخوان ازش خواستگاری کنن پخش کنه؟؟؟

چراداداش خودش کیه شمابرا برادرتون بخواین دختری روانتخاب کنید میگم داداش خودش کیه یه دختری چشم بسته انتخاب کنید!!!!بعدم من خودم ازدواج کردم 

حالانبایدمینوشتن خزوخیل واینکه بهتربودبجان نظرات کاربراکه اصلانه مهمه ونه نقشی توزندگی داداشش داره بره ازخودش بپرسه به هرحال بایدبه دل اون بشینه وبله خانواده مهم بایدمادرنجیبی داشته باشه پدردرست حسابی داشته باشه خیلی تاثیرداره ولی خب خوده طرفم شرطه اخلاق رفتار

اون که پیگیری کردن شکایتم کردن تموم وقیح ومیگی دیگه

وقیح عکسا میزاشت تو اینستا، ی البومم درست کرده بود تو ی سایتی اسم کاربرا و عکسشونو میزاشت اونجا.

چندروزپیش دیدم اینجاگفتن ی نفر عکسارومیزاره توسایت صیغه یابی نمیدونم وقیح بود یایکی دیگع. 

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
عاهاعزیزم خدالعنتش کنه اگ اینجورباشه پس ماها هم نبایدعکس بزاریم

اره نزارید بهتره