2777
2789
عنوان

زن داداشم زنگ زده به مامانم میگه من باردارم چرا نمیای پیش من 😨🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 27 پست
من دوقلو باردارم و شرایطم فرق داره

اطرافم زياد دوقلو داشتن ولي نرمال بودم حالا بعضيا شرايطشون يه كم فرق ميكنه به نظرم مسئوليتش با خودش و شوهرشه در كل شما رو نميگم اينجا خيلي ديدم باردار كه ميشن توقعاتشون حتي از در و همسايه هم زياد ميشه چه برسه به مادر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان منظورتون من هستم یا زن داداشم ؟

دو پهلو بود جملم والا حالا نگاه کنین به شرایطتون ببینین کدوم ناز و ادا دارین من که تو شرایط شما ها نیستم 😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
اطرافم زياد دوقلو داشتن ولي نرمال بودم حالا بعضيا شرايطشون يه كم فرق ميكنه به نظرم مسئوليتش با خودش ...

عزیزم متن رو نخوندید ؟ من به غیر از. اینکه دوقلو باردارم یه دختر ۳ ساله هم دارم و دانشجو هستم مامانمم خودش خواست پیشم بمونه بخدا 

دو پهلو بود جملم والا حالا نگاه کنین به شرایطتون ببینین کدوم ناز و ادا دارین من که تو شرایط شما ها ن ...

والا منکه ناز و ادا ندارم چون واقعا سختمه دوقلو و یه دختر کوچیک تازه دانشجو هم هستم مامانم خودش خواست پیشم بمونه

عزیزم متن رو نخوندید ؟ من به غیر از. اینکه دوقلو باردارم یه دختر ۳ ساله هم دارم و دانشجو هستم مامانم ...

خوبه گفتم حالا با شما نيست منظورم!😐😐

كلا زنداداشتم توقعش بي جاست و همينطور خيلي از خانماي اينجا ديگه بارها تو تاپيكا ديديم ديگه فلاني غذا نداد بهم فلاني سر نزد من حتي يك نفرم تو اطرافم نديدم اينجوري 

عجب عروس خری دارین 

من زایمان کرده بودم مادرم توخونه پیش پسرم بود زنگ زدم مادرشوهرش جمعه بود گفتم میشه بیایین من نمیتونم تو بیمارستان هی همراهم صدا میزنن گفت نه ما داریم میریم تفریح گفتم خب پس رقیه (خواهر شوهرم که ۱۸ سالش بود)بفرستین برگشت گفت ما نماییم زنگ بزن یکی پیدا کن

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا من بهش نگفتم خودش خواست بیاد

این حرف ناسپاسیه 

من که نخواستم خودش خواسته بیاد حرف خیلی بدیه 

هیچ کس وظیفه نداره هر کس هرکاری میکنه لطفشه 

من سه ماهم بود رفتم قم برا مادرشوهرم خرید کردم تازه یه بچه کوچیکم داشتم مشاور بهم گفت ده روز اول بچه بزرگت تو و بچه دوم رو نبینه تا حسود نشه 

به مادشوهرم اینا گفتم بزرگم بره پیش مامانم شما بیاید پیشم بمونید اون موقل گفتن باشه ولی نمیدونم چجوری به گوش شوهرم رسوندن که شری کرد که نذاشت هیچ کس پیشم بمونه ماه هشتم خواهرشوهر و دخترش یه فتنه ای کردن که بیا و ببیت وقتیم زاییدم مادرشوهرم هر روز زنگ میزد میگفت بیام یا کسی هست پیشت؟ یه روز میگفت صبحانه نخوردم حالم بده یه روز مسگفت بارون اومده .یه روز یه چیز دیگا بعدا فهمیدم رفته بوده مسافرت حتی نذاشت هیچ کس بیاد ملاقاتم ت. بیمارستان پنج روز بستری بودم بچه م تو دستگاه بود 

چطور موقع کارای مادرشوهر میشه میگن مگه ما کلفتیم؟به ماچه؟ دوری و دوستی عروس وظیفه نداره

الانم‌مادرشوهر شما وظیفه نداره

مطمئنم عروستونم از اوناس که توقع داره و همش دنبال حرف و حدیثه

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...🥰