2777
2789

میشه منو راهنمایی کنین که چیکار کنم 

البته من تصمیمم رو گرفتم 

دخترم هنوز سه سالش پرنشده

علاقه هم داره که بره مهد کودک ولی از بس اطرافیانم میگن نزارش از الان زده میشه دارم کفری میشم 

خودم شاغل نیستم

ولی بچه باید همبازی داشته باشه باید دائم تو جمع باشه و بیرون بره .بچه ها کنار هم یه چیزی یاد میگیرن 

روزبه روز داره بهم وابستگیش بیشتر میشه و خجالتی میشه 

این مهدی که میخام بزارم ۳روز تو هفتس همش

دلم میخاد اجتماعی باشه 

یکی بهش سلام میکنه جواب بده 

همش دنبال من نباشه که کجام چیکار میکنم

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

متولد چه ماه و سالیه

اینا که میگی با پیش دبستانی برطرف میشه

هزینه الکی نکن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ب جای اینا ببرش پارک چرا داری دوری از خانوادع رو یادش میدی

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متولد چه ماه و سالیهاینا که میگی با پیش دبستانی برطرف میشههزینه الکی نکن

ابان ۱۴۰۰

هزینش رو مشکلی ندارم 

هر چی بیشتر کنارمه وابسته تر میشه

میترسم تا اون موقع صبر کنم و مجبور بشم برم کنارش تو کلاس بشینم 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

بچه ها کنار هم قلدر بودن و حرف بد و فقز یاد میگیرن همه اطرافیانم ک گذاشتن مهد بچشون بیشتر از این نشده

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕
ابان ۱۴۰۰هزینش رو مشکلی ندارم هر چی بیشتر کنارمه وابسته تر میشهمیترسم تا اون موقع صبر کنم و مجبور بش ...

دقیقا مجبور میشی

حتما بفرست

مال من نزدیک۸سالشه و دائم به من وصله

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
ب جای اینا ببرش پارک چرا داری دوری از خانوادع رو یادش میدی

پارک رو هرروز نه ولی بیشتر روزای هفته میبرمش 

اصلن نمیتونه دوست پیدا کنه خیلی کمکش میکنم ولی بی فایدس

ابان ۱۴۰۰هزینش رو مشکلی ندارم هر چی بیشتر کنارمه وابسته تر میشهمیترسم تا اون موقع صبر کنم و مجبور بش ...

اخه زودتر از موعد هم که از خودت جداش کنی براش پیامد های بدی داره

بزن نت طرحواره ها رو بخون

خیلیاشون همین دور بودن از مادر تو سن کم باعثش شده

خیلی زوده ازت جدا بشه و وابستگیش کاملا طبیعیه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
3 سال خیلی زوده عزیزماصلا نزاراگر میخوای اجتماعی بشه ببرش پارک با بچه ها بازی کنهکلاس نقاشی بزارکلاس ...

پارک با بچه ها بازی نمیکنه اونجا هم من باید کنارش باشم تا بازی کنه

من ۳ سال و ۳ماهش بود گذاشتم مهد خیلی خیلی راضیم چون پروسه جذبش راحتتر بود و دوست یابی رو یاد گرفت از مهدکودک و تونست ارتباط بگیره با آدمها بتونه صحبت کنه با فراد دیگه پسر من تو جمع با کسی حرف نمیزد تو مهدکودک یاد گرفت نظم رو از مهدکودک یاد گرفت اشتراک گذاشتن وسایلش هم از مهد یاد گرفت بهترین تصمیم کن بود

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
حتما ببرش۳ روز در هفته زیاد نیست

سه روز در هفته ۳ یا ۴ ساعت فقطم ۶ماهه ساله

2810