2777
2789

سرفه میکنه صدا سرفه هاشم خیلی بد . بینیش هم انگار کیپ شده حس میکنم خلط داره . اما تب نداره. اسپری بینی استفاده میکنم براش . بنظرتون ببرم دکتر جز اسپری بینی دارو دیگه ای میده یا نه ؟ چون شرایط دکتر رفتنو متاسفانه ندارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر سر سلامتت نوزاد ریسک میکنم شرایط ندارم دیگه چیه تنبلیت میاد دیگه پاشو بچه رو ببر دکتر به توصیه کاربرا اینجا چیزی مده هر چند خدا رو شکر اکثر کاربرا عاقلن نمیان پیشنهاد داذو بدن میگن ببر دکتر 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی

اول ببر دکتر بچه میارید چه جوری میگید شرایط دکتر رفتن نداریم!!! 

اگه بنده خدا رو دکتر نبردی انشالله داروخونه میتونی بری امپول اپی نفرین بگیر بریز تو دستگاه بخور. شربت زادیتن هم بده بهش برای کیپ شدن بینی ب ب کلد بگیر بزن رو لباسش یا بالش و به دستمال بزن بگیر جلو بینیش ویکس اطفاله

چقدر سر سلامتت نوزاد ریسک میکنم شرایط ندارم دیگه چیه تنبلیت میاد دیگه پاشو بچه رو ببر دکتر به توصیه ...

عزیزم الکی قضاوت نکن من اینجا درخواست تجویز دارو نکردم فقط میخواستم بدونم خطرناکه ک همین الان برم یا تا شب میتونم صبر کنم چون شوهرم نیست .چون من تو ی کشور دیگ زندگی میکنم و اینجا باید اطلاع بدم ک آمبولانس لازمه یا خودم باید برم بیمارستان . چون دخترم سه سالمم مریض شده

2810